hellaboutthat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.430 Çözümler 5 30 Ağustos 2021 #11 AWP Dış iskelet.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 11 Eylül 2021 #12 Atheris, tartışılmaz.
C CrAzyBoy72 Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2021 #13 MrCoffee dedi: StatTrak'i satarsanız daha iyi skinleri de alabilirsiniz bence. Hezeyan, mercan ağacı gibi. Atheris Ölüm'le aynı bence. Ölüm pembe olduğundan ölüm diyorum ben. Şu an aldıysanız bence başkalarına geçin yani. Genişletmek için tıkla... Arada kaldım ve ölümü satmadan az aşınmış atheris aldım. Ölüm görevde kullanılmış olmasına rağmen bana göre atheristen daha güzel. hellaboutthat dedi: AWP Dış iskelet. Genişletmek için tıkla... Bi arkadaşımda vardı denemiştim. Atheris ve ölüm ün yanına yanaşamaz bence. Yszuf dedi: Atheris, tartışılmaz. Genişletmek için tıkla... Aldım ama ölüm daha güzel duruyor
MrCoffee dedi: StatTrak'i satarsanız daha iyi skinleri de alabilirsiniz bence. Hezeyan, mercan ağacı gibi. Atheris Ölüm'le aynı bence. Ölüm pembe olduğundan ölüm diyorum ben. Şu an aldıysanız bence başkalarına geçin yani. Genişletmek için tıkla... Arada kaldım ve ölümü satmadan az aşınmış atheris aldım. Ölüm görevde kullanılmış olmasına rağmen bana göre atheristen daha güzel. hellaboutthat dedi: AWP Dış iskelet. Genişletmek için tıkla... Bi arkadaşımda vardı denemiştim. Atheris ve ölüm ün yanına yanaşamaz bence. Yszuf dedi: Atheris, tartışılmaz. Genişletmek için tıkla... Aldım ama ölüm daha güzel duruyor