C Cesegokopegi Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 Sizce bu bıçağı satıp geleceğe dönük olarak AWP Solgun almalı mıyım? Fikirlerinizi bekliyorum kararsız kaldım. Dosya Ekleri Screenshot_509.png 261,2 KB · Görüntüleme: 229 Screenshot_510.png 308,2 KB · Görüntüleme: 232
Sizce bu bıçağı satıp geleceğe dönük olarak AWP Solgun almalı mıyım? Fikirlerinizi bekliyorum kararsız kaldım.
benyokum Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 512 Çözümler 2 12 Şubat 2021 #2 Fiyat olarak Lore düşüşe geçebilir biraz daha kolay edindiği için ancak bıçak sizi üzmez birazda zevkinize bağlı ben olsam bıçağın kalmasını seçerdim.
Fiyat olarak Lore düşüşe geçebilir biraz daha kolay edindiği için ancak bıçak sizi üzmez birazda zevkinize bağlı ben olsam bıçağın kalmasını seçerdim.
Soez Picopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 559 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #3 Cesegokopegi dedi: Sizce bu bıçağı satıp geleceğe dönük olarak AWP Solgun almalı mıyım? Fikirlerinizi bekliyorum kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Olabilir fakat stickersiz bir solgun alın ve fade oranı yüksek olsun.
Cesegokopegi dedi: Sizce bu bıçağı satıp geleceğe dönük olarak AWP Solgun almalı mıyım? Fikirlerinizi bekliyorum kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Olabilir fakat stickersiz bir solgun alın ve fade oranı yüksek olsun.
ronkanta Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2020 Mesajlar 1.329 Makaleler 2 12 Şubat 2021 #4 benyokum dedi: Fiyat olarak Lore düşüşe geçebilir biraz daha kolay edindiği için ancak bıçak sizi üzmez birazda zevkinize bağlı ben olsam bıçağın kalmasını seçerdim. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
benyokum dedi: Fiyat olarak Lore düşüşe geçebilir biraz daha kolay edindiği için ancak bıçak sizi üzmez birazda zevkinize bağlı ben olsam bıçağın kalmasını seçerdim. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum.
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #5 Bence fiyatı çok düşecek awp nin operasyon ucuzlasın daha çok çıkar. Düşünce alın derim.
C Cesegokopegi Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #6 Awp'nin floatı 0,0062 fade oranı iyimi kötümü kararsızım. broken fang bitince fiyatı uçarmı orası belirsiz.
Awp'nin floatı 0,0062 fade oranı iyimi kötümü kararsızım. broken fang bitince fiyatı uçarmı orası belirsiz.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 12 Şubat 2021 #7 Bıçak kalsın bence.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 12 Şubat 2021 #8 Bıçak kalsın bence de, güzelmiş bıçağınız.
Kratosmanos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 1.241 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Malatya 12 Şubat 2021 #9 aabcc dedi: Bıçak kalsın bence de, güzelmiş bıçağınız. Genişletmek için tıkla... Fiyatı da güzel. Kalabilir bıçak bence.
aabcc dedi: Bıçak kalsın bence de, güzelmiş bıçağınız. Genişletmek için tıkla... Fiyatı da güzel. Kalabilir bıçak bence.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.534 Çözümler 6 21 Mayıs 2021 #10 Cesegokopegi dedi: Sizce bu bıçağı satıp geleceğe dönük olarak AWP Solgun almalı mıyım? Fikirlerinizi bekliyorum kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız awp aldınız mı? Fiyatın uçmasını bekliyorum dört gözle ancak sabitlendi kaldı ya.
Cesegokopegi dedi: Sizce bu bıçağı satıp geleceğe dönük olarak AWP Solgun almalı mıyım? Fikirlerinizi bekliyorum kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Ne yaptınız awp aldınız mı? Fiyatın uçmasını bekliyorum dört gözle ancak sabitlendi kaldı ya.