CS:GO ayarlar nasıl olmalı?

SensOuma

Hectopat
Dün Prime alarak oynamaya başladım. Oyunu başlatma seçeneklerinden, oyun içi ayarlardan neler değiştirilmeli ve konsol komutlarından neler yazılmalı?

Hiçbir şey yapmanıza gerek yok. İnternette gördüğünüz çoğu kod oyuna abartılı bir etki vermiyor ve hepsini denemeye kalkarsanız zamanla psikolojiniz oyun bozuk diye düşünmeye başlayacak ve mentalitenizi düşürecek. Tavsiyem sadece oyun içi ihtiyaç olarak ayarlarınızı yapın ve oynayın.

Motion Blur kapalı olsun. Monitör Hz değeriniz ile doğru orantıda FPS alabileceğiniz şekilde grafik ayarlarını ayarlayın. Size uygun bir çözünürlük bulun.

Bunlar en önemlileri derim şahsen
Geriye kalanlar pek önem arz etmese gerek. Ancak başka forumdaşların da güzel önerileri olacaktır muhtemelen.

net_graph 1

Dün Prime alarak oynamaya başladım. Oyunu başlatma seçeneklerinden, oyun içi ayarlardan neler değiştirilmeli ve konsol komutlarından neler yazılmalı?

Kesinlikle 4:3 oynamanı tavsiye ederim onun dışında grafikler düşük seviyesinde olsun daha da gerek yok.

Son düzenleme:
Benim şahsi başlatma kodlarım: -novid -high -nod3D9ex1 +FPS Max 0 +cl_showfps 1
Konsola bunu yazarsan kanlar Shift tuşuna basınca silinir: Bind "Shift" "+Speed; r_cleardecals"
Ben 4:3 oynuyorum çözünürlüse yanlış hatırlamıyorsam 1280x1024'te ve bütün grafikler düşükte. Grafiklerin önemli olduğu bir oyun değil o yüzden grafikleri kısıp adam vurma keyfine bakmanı öneririm.

@SensOuma
Bu kod ile shifte basınca kan ve mermi izleri silinir: bind "shift" "+speed;r_cleardecals"
Bu kodları tek tek yazarark ise haritadan daha iyi yararlanırsınız:
cl_radar_scale 0.4
cl_radar_always_centered 0
cl_radar_icon_scale_min 0.85

Bu yoruma katılmıyorum oyun açılışındaki CS:GO logosu ve sesi aşırı rahatsız edici ve çoğu kişi başlatma seçenekleri ile kapatıp kullanılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…