4 478424 Decapat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 921 Çözümler 5 10 Mart 2023 #11 SensOuma dedi: Dün Prime alarak oynamaya başladım. Oyunu başlatma seçeneklerinden, oyun içi ayarlardan neler değiştirilmeli ve konsol komutlarından neler yazılmalı? Genişletmek için tıkla... Kendi oyun ayarlarınızı yapmanızı tavsiye ederim.
SensOuma dedi: Dün Prime alarak oynamaya başladım. Oyunu başlatma seçeneklerinden, oyun içi ayarlardan neler değiştirilmeli ve konsol komutlarından neler yazılmalı? Genişletmek için tıkla... Kendi oyun ayarlarınızı yapmanızı tavsiye ederim.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.732 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 10 Mart 2023 #12 mmmenezzz dedi: Bu yoruma katılmıyorum oyun açılışındaki CS:GO logosu ve sesi aşırı rahatsız edici ve çoğu kişi başlatma seçenekleri ile kapatıp kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... ESC basarak geçebiliyorsun. Kapatman sana hayat içerisinde sadece 3 saniye kazandırıyor.
mmmenezzz dedi: Bu yoruma katılmıyorum oyun açılışındaki CS:GO logosu ve sesi aşırı rahatsız edici ve çoğu kişi başlatma seçenekleri ile kapatıp kullanılıyor. Genişletmek için tıkla... ESC basarak geçebiliyorsun. Kapatman sana hayat içerisinde sadece 3 saniye kazandırıyor.
mmmenezzz Kilopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 159 Yer Denizli 10 Mart 2023 #13 Emperor4231 dedi: ESC basarak geçebiliyorsun. Kapatman sana hayat içerisinde sadece 3 saniye kazandırıyor. Genişletmek için tıkla... NOD3D9EX1 bu kodu kullanması Alt Tab süresini kısaltıyor. Bana kalırsa kodlar önemli.
Emperor4231 dedi: ESC basarak geçebiliyorsun. Kapatman sana hayat içerisinde sadece 3 saniye kazandırıyor. Genişletmek için tıkla... NOD3D9EX1 bu kodu kullanması Alt Tab süresini kısaltıyor. Bana kalırsa kodlar önemli.
Inarius Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 2 10 Mart 2023 #14 Hocam CS gibi rekabetci bir oyunda bir kod oyuna azda bile olsa etki ediyorsa neden yazmayalım? Emperor4231 dedi: ESC basarak geçebiliyorsun. Kapatman sana hayat içerisinde sadece 3 saniye kazandırıyor. Genişletmek için tıkla...
Hocam CS gibi rekabetci bir oyunda bir kod oyuna azda bile olsa etki ediyorsa neden yazmayalım? Emperor4231 dedi: ESC basarak geçebiliyorsun. Kapatman sana hayat içerisinde sadece 3 saniye kazandırıyor. Genişletmek için tıkla...
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.732 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 10 Mart 2023 #15 mmmenezzz dedi: NOD3D9EX1 bu kodu kullanması Alt Tab süresini kısaltıyor. Bana kalırsa kodlar önemli. Genişletmek için tıkla... Çünkü DirectX kullanımını kapatıyor. Bazı PC'lerde performans yaratırken bazılarında oyunun açılmasını engelliyor.
mmmenezzz dedi: NOD3D9EX1 bu kodu kullanması Alt Tab süresini kısaltıyor. Bana kalırsa kodlar önemli. Genişletmek için tıkla... Çünkü DirectX kullanımını kapatıyor. Bazı PC'lerde performans yaratırken bazılarında oyunun açılmasını engelliyor.