CS:GO ayarları GeForce NOW üstünde nasıl olmalı?

fatihh11

Decapat
Daha fazla  
GeForce NOW da CS:GO oynarken ayarları en düşüğe çekersem daha mı akıcı olur yoksa ayarların bir önemi yok mu? FPS olarak değil akıcılık olarak soruyorum.

GeForce NOW gibi bir hizmette daha çok senin internet bağlantın önemli. Zaten bu tip platformlar faaileyete geçerken üst düzey donanımlar kullanırlar ki, kullanıcı talep ettiği oyunu düzgün bir biçimde oynasın diye. O yüzden ayar konusunda sıkıntı yok. Ancak FPS oyunlarında anlık gecikme çok şey farkettiriyor. Açıkçası GeForce NOW gibi bir sistemin, FPS oyunlarını verimli oynatamayacağını düşünüyorum internet bağlantısından dolayı.

Uzaktan bir bilgisayardan FPS oyunu oynanmaz. Normalde oyunda 5-10 ping bile oynayışı çok etkiliyor zaten. Sen bir de uzak bilgisayardan oynadığın için ne ayar yaptığının pek önemi yok.

Uzaktan bir bilgisayardan FPS oyunu oynanmaz. Normalde oyunda 5-10 ping bile oynayışı çok etkiliyor zaten. Sen bir de uzak bilgisayardan oynadığın için ne ayar yaptığının pek önemi yok.

Sorun olmuyor öyle üst düzey oyun oynayayım kafasında değilsen. Ben oynamıştım gayet güzel performans sergilemişti.

Sorun olmuyor öyle üst düzey oyun oynayayım kafasında değilsen. Ben oynamıştım gayet güzel performans sergilemişti.

Ben CS:GO'da LEM olduğum için bu şekilde yorumladım rank kasma derdi olmayan biri oynayabilir tabii. Fakat CS:GO gibi oyunların amacı zaten rank atlamak olduğu için doğal olarak bu konuya değindim.

Geçen forumda biri denk geldi adam 400 saat CS:GO oynamış böyle :) kimi adam oynuyor işte.

Şahsen ben o şekilde oynayamam arkadaşı tebrik ediyorum.

Ben CS:GO'da lem olduğum için bu şekilde yorumladım rank kasma derdi olmayan biri oynayabilir tabii. Fakat CS:GO gibi oyunların amacı zaten rank atlamak olduğu için doğal olarak bu konuya değindim.

Şahsen ben o şekilde oynayamam arkadaşı tebrik ediyorum.

Güzide muhafıza kadar çıktım bende fakat güncellemelerden sonra FPS'im çok düştü ondan sonra oynayamadım şimdi GeForce nowda oynuyorum topluluk sunucularında vs sadece alabildigim en az gecikmeyi almak istiyorum.

Ben CS:GO'da lem olduğum için bu şekilde yorumladım rank kasma derdi olmayan biri oynayabilir tabii. Fakat CS:GO gibi oyunların amacı zaten rank atlamak olduğu için doğal olarak bu konuya değindim.

Seçkinim olmadığı için rank gibi bir derdim olmadı. 2 maç yoldaş atıyordum zaten süre bitiyordu. Seçkinde olsa kasa düşürmek için maça girerdim en azından. Zaten üst ranklarda GeForce NOW ile oynamak hiç iyi olmaz.

GeForce NOW gibi bir hizmette daha çok senin internet bağlantın önemli. Zaten bu tip platformlar faaileyete geçerken üst düzey donanımlar kullanırlar ki, kullanıcı talep ettiği oyunu düzgün bir biçimde oynasın diye. O yüzden ayar konusunda sıkıntı yok. Ancak FPS oyunlarında anlık gecikme çok şey fark ettiriyor. Açıkçası GeForce NOW gibi bir sistemin, FPS oyunlarını verimli oynatamayacağını düşünüyorum internet bağlantısından dolayı.

24 Mbps internet hızım var bilemiyorum yeterli mi?

Çözünürlük kısarsan değişim olur. Grafikler genel olarak etkilemiyor.

Çözünürlükten kastın oyun içinden mi direkt GeForce NOW'un kendi ayarlarından mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00