CS:GO Aynı Bilgisayardaki Farklı Hesaplarda FPS Değişimi

Daha fazla  
Öncelikle merhabalar,
Aynı bilgisayarım ile iki farklı steam hesabı üzerinden CS:GO oynuyorum, ayarların hemen hemen hepsi aynı olmasına rağmen yarı yarıya FPS farkı oluyor. Yüksek FPS aldığım hesaptaki ayarların %100'ünü diğer hesaba nasıl aktarabilirim veya ikisinde de yakın FPS'yi nasıl alabilirim.
Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 hesap da tek config dosyasını kullanıyordur.

Aynı ayarları nasıl elde edebilirim veya nasıl farklı ayar yapmış olabilirm.

Birer dakika ara ile açtığımda da aynı sorun oluyor.

Galiba dusuk fps alan hesap icin ozel baslatma kodu girmissin.
Steam kutuphanende csgo ya sag tiklayip ozellikler deyip ordaki baslatma secenekleri kutusunda yazanlari atabilir misin?

Galiba dusuk fps alan hesap icin ozel baslatma kodu girmissin.
Steam kutuphanende csgo ya sag tiklayip ozellikler deyip ordaki baslatma secenekleri kutusunda yazanlari atabilir misin?

-novid -nod3d9ex -threads 4 -high -nojoy +fps_max 300 -nosplash -novid -+cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +cl_interp_ratio 1 +rate 128000 -high

Ayarlarım bu, siz dedikten sonra orada birkaç ayar değişikliği yaptım internetten araştırarak diğerine %80-90 oranında yaklaştı.
Teşekkürler ışık tuttuğunuz için. Bu ayarlar dışında yükseltecebilecek başka bir ayar varsa verirseniz sevinirim.

Hesaplardaki ekran kartı driver ayarları farklı olabilir.
Bilgisayarda 2 ekran kartı bile olsa öyle bir şey imkansız.
2 hesap da tek config dosyasını kullanıyordur.
2 hesap da aynı config dosyasını kullansa ikisi de aynı FPS'i alırdı.
O zaman FPS düşüren bir arka plan uygulaması var.
Hocam iyi misiniz, o zaman diğer hesapta da FPS düşerdi.
Saçma yorumları eleştirdikten sonra konuya gelelim. Büyük ihtimalle 1. hesabında 2. hesaptan farklı olarak autoexec ayarları ya da başlangıç ayarları kullanıyosun. FPS'ini yükseltecek ayarları söylerdim fakat listem çok uzun sürer. Sana direk BananaGaming'in cfg dosyasını önereyim.CS:GO FPS Boost CFG (Counter-Strike: Global Offensive > Scripts > Other/Misc) - GAMEBANANA

Başlatma seçenekleriyle alakalı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…