Öncelikle merhabalar,
Aynı bilgisayarım ile iki farklı steam hesabı üzerinden CS:GO oynuyorum, ayarların hemen hemen hepsi aynı olmasına rağmen yarı yarıya FPS farkı oluyor. Yüksek FPS aldığım hesaptaki ayarların %100'ünü diğer hesaba nasıl aktarabilirim veya ikisinde de yakın FPS'yi nasıl alabilirim.
Teşekkürler.
Galiba dusuk fps alan hesap icin ozel baslatma kodu girmissin.
Steam kutuphanende csgo ya sag tiklayip ozellikler deyip ordaki baslatma secenekleri kutusunda yazanlari atabilir misin?
Galiba dusuk fps alan hesap icin ozel baslatma kodu girmissin.
Steam kutuphanende csgo ya sag tiklayip ozellikler deyip ordaki baslatma secenekleri kutusunda yazanlari atabilir misin?
Ayarlarım bu, siz dedikten sonra orada birkaç ayar değişikliği yaptım internetten araştırarak diğerine %80-90 oranında yaklaştı.
Teşekkürler ışık tuttuğunuz için. Bu ayarlar dışında yükseltecebilecek başka bir ayar varsa verirseniz sevinirim.
Hocam iyi misiniz, o zaman diğer hesapta da FPS düşerdi.
Saçma yorumları eleştirdikten sonra konuya gelelim. Büyük ihtimalle 1. hesabında 2. hesaptan farklı olarak autoexec ayarları ya da başlangıç ayarları kullanıyosun. FPS'ini yükseltecek ayarları söylerdim fakat listem çok uzun sürer. Sana direk BananaGaming'in cfg dosyasını önereyim.CS:GO FPS Boost CFG (Counter-Strike: Global Offensive > Scripts > Other/Misc) - GAMEBANANA