CS:GO az XP veriyor

GamerZ754

Hectopat
Katılım
3 Şubat 2022
Mesajlar
645
Makaleler
9
Çözümler
4
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 1650ti 8x2 16gb ram r5 4600h
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 1 haftadır hiç oynamadım dropumu almak için girdim her el 25 20 kill alıyorum dereceli derecesi hep az veriyor 130 XP falan veriyor normalde 3 4 maçta seviye atlayıp dropu alırdım niye böyle oldu?
 
Her hafta alabileceğin belli bir XP vardır çok fazla oyun oynarsan oyun bir yerden sonra sana az XP yani azaltılmış XP vermeye başlıyor. Her hafta yenileniyo, yani haftaya düzelecek ancak 1 hafta içinde gene çok fazla oynarsanız gene azaltılmış alacaksınız.
 
Her hafta alabileceğin belli bir XP vardır çok fazla oyun oynarsan oyun bir yerden sonra sana az XP yani azaltılmış XP vermeye başlıyor. Her hafta yenileniyor, yani haftaya düzelecek ancak 1 hafta içinde gene çok fazla oynarsanız gene azaltılmış alacaksınız.

Hayır haftalık XP sınırını hiç doldurmadım o kadar oynamıyorum hem oyle olsa yanında ( azaltılmış ) yazar.
 
Rekabetçi ve Yoldaşda gelen puanlar kazanılan "Round" üzerinden hesaplanıyor. Her çarşamba günü gece gelen haftalık eşya şansının yenilenmesi ile beraber ilk iki oyunda kazanılan puanlar 4 ile daha sonraki 2 oyunda gelen puanlar 2 ile çarpılıyor. Bu yüzden hızlı level atlamak için gireceğin oyunlara dikkat etmeni öneririm. Eğer rekabetçide 16 "Round" kazanabileceğinden emin değilsen ancak oyunu iyi oynadığını düşünüyorsan Ölüm Maçı, Yıkım veya Silah Yarışı oynamanı öneririm.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı