MuniKi Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar CS'de sunucuya girmeye çalıştığımda tam bağlanırken ana menüye atıyor ne yapabilirim çok canım sıkıldı bide bu sunucuya sadece lobi aracılığıyla bağlanabilirsiniz uyarısı veriyor diğerlerinde de Son düzenleme: 5 Mayıs 2021
Arkadaşlar CS'de sunucuya girmeye çalıştığımda tam bağlanırken ana menüye atıyor ne yapabilirim çok canım sıkıldı bide bu sunucuya sadece lobi aracılığıyla bağlanabilirsiniz uyarısı veriyor diğerlerinde de
darannn Picopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #2 Sunucuya girmeye çalışırken ne diyor? Yazmışsınız gerçi, kusura bakmayın. Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin, oyundan çıkıp girmediyseniz çıkıp girin. Hiç biri işe yaramazsa bilgisayarı kapatıp açmayı da deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Sunucuya girmeye çalışırken ne diyor? Yazmışsınız gerçi, kusura bakmayın. Oyun dosyalarını doğrulamayı deneyin, oyundan çıkıp girmediyseniz çıkıp girin. Hiç biri işe yaramazsa bilgisayarı kapatıp açmayı da deneyebilirsiniz.
KS KS MuniKi Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #3 Ya. darannn dedi: Sunucuya girmeye çalışırken ne diyor? Yazmışsınız gerçi, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Girerken 2-3 saniye sonra bu sunucuya sadece lobi aracılığıyla bağlanabilirsiniz diye bir uyarı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021 Artı 0 Eksi
Ya. darannn dedi: Sunucuya girmeye çalışırken ne diyor? Yazmışsınız gerçi, kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Girerken 2-3 saniye sonra bu sunucuya sadece lobi aracılığıyla bağlanabilirsiniz diye bir uyarı veriyor.
darannn Picopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 212 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #4 MuniKi dedi: ya girerken 2-3 saniye sonra bu sunucuya sadece lobi aracılığıyla bağlanabilirsiniz diye bir uyarı veriyor Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrularsanız düzelecektir diye düşünüyorum. Uzun süredir CS oynamadığım için aklıma sadece bunlar geldi. Artı 0 Eksi
MuniKi dedi: ya girerken 2-3 saniye sonra bu sunucuya sadece lobi aracılığıyla bağlanabilirsiniz diye bir uyarı veriyor Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarını doğrularsanız düzelecektir diye düşünüyorum. Uzun süredir CS oynamadığım için aklıma sadece bunlar geldi.
KS KS MuniKi Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #5 darannn dedi: Oyun dosyalarını doğrularsanız düzelecektir diye düşünüyorum. Uzun süredir CS oynamadığım için aklıma sadece bunlar geldi. Genişletmek için tıkla... 10000 kere doğruladım Artı 0 Eksi
darannn dedi: Oyun dosyalarını doğrularsanız düzelecektir diye düşünüyorum. Uzun süredir CS oynamadığım için aklıma sadece bunlar geldi. Genişletmek için tıkla... 10000 kere doğruladım