M3ymus Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #11 Şu anda maplere girmesi beni gerçekten çok yoruyor, önce mape giriyorum sonra rekabetçiye giriyorum ve çok yorucu oluyor bu sorunum düzelsin bana yeter 4 GB RAM ile düzeleciğini düşünüyorum.
Şu anda maplere girmesi beni gerçekten çok yoruyor, önce mape giriyorum sonra rekabetçiye giriyorum ve çok yorucu oluyor bu sorunum düzelsin bana yeter 4 GB RAM ile düzeleciğini düşünüyorum.
curiousoftech Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 9.095 Çözümler 32 2 Nisan 2021 #12 @M3ymus Sisteminiz DDR2 sanıyorum. Elimde 2GB DDR2 soğutma bloklu bellek var. Mail adresinizi bırakırsanız iletişime geçebilirim.
@M3ymus Sisteminiz DDR2 sanıyorum. Elimde 2GB DDR2 soğutma bloklu bellek var. Mail adresinizi bırakırsanız iletişime geçebilirim.
pc & laptop Kilopat Katılım 25 Mayıs 2016 Mesajlar 612 2 Nisan 2021 #13 M3ymus dedi: 4 gb ram cs go için yeterli olur mu en azından oynatır mı? ssd almayı planlıyorum zaten Genişletmek için tıkla... 4 gb ramle oynanılıyor.Kendim 4le oynadım 2 sene falan, şu an 8 e çıkarttım.
M3ymus dedi: 4 gb ram cs go için yeterli olur mu en azından oynatır mı? ssd almayı planlıyorum zaten Genişletmek için tıkla... 4 gb ramle oynanılıyor.Kendim 4le oynadım 2 sene falan, şu an 8 e çıkarttım.
M3ymus Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #14 curiousoftech dedi: @M3ymus Sisteminiz DDR2 sanıyorum. Elimde 2GB DDR2 soğutma bloklu bellek var. Mail adresinizi bırakırsanız iletişime geçebilirim. Genişletmek için tıkla... ddr3 sistemim
curiousoftech dedi: @M3ymus Sisteminiz DDR2 sanıyorum. Elimde 2GB DDR2 soğutma bloklu bellek var. Mail adresinizi bırakırsanız iletişime geçebilirim. Genişletmek için tıkla... ddr3 sistemim