L laracroftt Decapat Katılım 14 Mayıs 2019 Mesajlar 1 14 Mayıs 2019 #1 Merhabalar herkese, öncelikle herkesin Ramazan mübarek olsun. Benim de hesabım ve ilk sorum uğurlu olsun Konuya gelirsek 3 gündür CS GO'da lobilere giremiyorum bağlantı kesildi bu oturuma katılamazsınız hatası alıyorum. Forumdaki çözümleri denedim ancak çözülmedi. Yaptığım adımları da yazayım kimseyi burada boşuna yormayayım 1- Steam hesabımdan çıkış yapıp tekrar girdim. 2- Görev yöneticisinden steam.exe kapatıp açtım. 3- Başka bir hesaptan oyuna girdim. 4- Evdeki ağdan çıkıp telefonumun internetini bağladım. 5- Dosyaların bütünlüğünü doğruladım 4 dosya eksikmiş. İndirildi. 6- Bilgisayarı kapatıp açtım. Hiçbiri olmadı. Başka çözüm önerileriniz varsa bekliyorum. İnat ettim o lobiye girilecek
Merhabalar herkese, öncelikle herkesin Ramazan mübarek olsun. Benim de hesabım ve ilk sorum uğurlu olsun Konuya gelirsek 3 gündür CS GO'da lobilere giremiyorum bağlantı kesildi bu oturuma katılamazsınız hatası alıyorum. Forumdaki çözümleri denedim ancak çözülmedi. Yaptığım adımları da yazayım kimseyi burada boşuna yormayayım 1- Steam hesabımdan çıkış yapıp tekrar girdim. 2- Görev yöneticisinden steam.exe kapatıp açtım. 3- Başka bir hesaptan oyuna girdim. 4- Evdeki ağdan çıkıp telefonumun internetini bağladım. 5- Dosyaların bütünlüğünü doğruladım 4 dosya eksikmiş. İndirildi. 6- Bilgisayarı kapatıp açtım. Hiçbiri olmadı. Başka çözüm önerileriniz varsa bekliyorum. İnat ettim o lobiye girilecek
Çözüm ardayzr 14 Mayıs 2019 Genel olarak çoğu kişinin yaşadığı bir sorun CSGO sunucularından kaynaklı Valve ın düzeltmesini bekliyor herkes.
Genel olarak çoğu kişinin yaşadığı bir sorun CSGO sunucularından kaynaklı Valve ın düzeltmesini bekliyor herkes.
ardayzr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2018 Mesajlar 2.576 Çözümler 20 Yer One With the Force Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Metalurji ve Malzeme Mühendisi 14 Mayıs 2019 #2 Genel olarak çoğu kişinin yaşadığı bir sorun CSGO sunucularından kaynaklı Valve ın düzeltmesini bekliyor herkes. Artı 0 Eksi Çözüm
Genel olarak çoğu kişinin yaşadığı bir sorun CSGO sunucularından kaynaklı Valve ın düzeltmesini bekliyor herkes.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 4 Nisan 2021 #3 Oyun dosyalarını doğrular isen sorun kalmaz Artı 0 Eksi