Arkadaşlar öncelikle merhaba. CS GO'da son sıralar bir sorun yaşıyorum ve bu benim canımı sıkmaya başladı. Sorunum fotoğrafta koyduğum hata. Bilgisayarımda herhangi bir hile veya antivirüs programı bulunmamasına rağmen bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Nasıl düzelteceğim?
VAC'nin neden olmuş olduğu bağlantı kesilmeleriniz, oyunla beraber çalışan Powershell'den dolayı meydana gelmektedir. Powershell, görev otomasyonu amacıyla bazı hizmetlere ve yapılandırma yönetimine erişim veren Windows'un bir çekirdek işlevidir.
Powershell'i CTRL+Shift+Esc ile görev yöneticisine ulaştıktan sonra 'İşlemler' sekmesinden durdurabilirsiniz. İşlemlere girdikten sonra
powershell.exe işlemini seçin ve 'İşlemi Sonlandır' seçeneğini seçin.
Eğer bu çözüm size yardımcı olmazsa, gelecekteki bağlantı kopmalarının önüne geçebilmek için Powershell'i devre dışı bırakmakla ilintili yardım almak maksadıyla
Microsoft Desteği ile irtibata geçmeniz gerekmektedir. Windows'taki işlevselliğinden ötürü, Powershell'i devre dışı bırakmakla ilgili derinlemesine bir desteği Steam Destek'te verememekteyiz.
Steam destekten gelen cevap konu kapanabilir, iyi günler.