Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2019 #1 Yakındaki lobilere girince bu hatayı almaktan bıktım. Bu hatanın çözümüne sahip biri varsa lütfen anlatsın, minnettar olurum, Kafayı yemek üzereyim dosyaları doğruladım, yine olmadı.
Yakındaki lobilere girince bu hatayı almaktan bıktım. Bu hatanın çözümüne sahip biri varsa lütfen anlatsın, minnettar olurum, Kafayı yemek üzereyim dosyaları doğruladım, yine olmadı.
Çözüm LayThese 12 Mayıs 2019 Cmd'yi admin olarak başlatıp sırasıyla; ipconfig/release ipconfig/renew komutlarını deneyebilirsiniz. Bunlarda olmazsa; Ağ ve İnternet >> Durum >> Ağ Sıfırlama işlemlerini deneyebilirsiniz.
Cmd'yi admin olarak başlatıp sırasıyla; ipconfig/release ipconfig/renew komutlarını deneyebilirsiniz. Bunlarda olmazsa; Ağ ve İnternet >> Durum >> Ağ Sıfırlama işlemlerini deneyebilirsiniz.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 12 Mayıs 2019 #2 Ethernet/Wifi kontrolcünüzün sürücülerini güncellemeyi deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
kudal Kilopat Katılım 14 Ağustos 2018 Mesajlar 743 Çözümler 1 12 Mayıs 2019 #3 Steam hesabından çıkış yapıp, tekrar girersen sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
KS KS Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2019 #4 Malesef 2 yöntem de işe yaramadı.Başka bir yolu varmıdır acaba. Artı 0 Eksi
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 12 Mayıs 2019 #5 Cmd'yi admin olarak başlatıp sırasıyla; ipconfig/release ipconfig/renew komutlarını deneyebilirsiniz. Bunlarda olmazsa; Ağ ve İnternet >> Durum >> Ağ Sıfırlama işlemlerini deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Cmd'yi admin olarak başlatıp sırasıyla; ipconfig/release ipconfig/renew komutlarını deneyebilirsiniz. Bunlarda olmazsa; Ağ ve İnternet >> Durum >> Ağ Sıfırlama işlemlerini deneyebilirsiniz.
KS KS Caranthir Ar Feiniel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 1.477 Çözümler 7 Yer The Fields of Ard Skellig Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2019 #6 Hocam malesef bu dedikleriniz de olmadı desteğiniz için teşekkür ederim. İleride gelecek bi update ile çözülür umarım. Artı 0 Eksi
Hocam malesef bu dedikleriniz de olmadı desteğiniz için teşekkür ederim. İleride gelecek bi update ile çözülür umarım.