CS:GO ban dalgası mı var?

Makaleler
1
Yer
Antalya
Arkadaşlar, son 2 haftada oyunu her açtığımda parti üyesi yasaklandı diyor ve maçlarım siliniyor. 5-6 gün önce rankım silinmişti MGE iken. Sonra 1 el tekrar rekabetçi girip win alıp rankımı belirledim. Bugün oyunu açtığımda 4 tane maçım daha silinmişti. Son 2 haftada yaklaşık 10 maçım falan silinmiştir. Sanırım büyük bir ban dalgası var. Sizde de böyle bir durumla karşılaşıyor musunuz?

Not: Hesabım seçkin, toplam 376 win var, 4 tane de rozet var. Takımıma bu kadar hile gelmesi normal mi?

Bir dalga var. Ancak VAC ban dalgası değil. Valve bizimle dalga geçiyor. Görmezden geliyorlar hilecileri.

Bu konuda bir müdahale varsa bile en fazla hileci sayısının bir seviyede sabitlemek istemeleridir. Tamamen yok etmek istediklerini sanmıyorum.

Günümüzde normal önerim FACEIT'e geçmeniz.

Bir hile private iken public olduğunda yaşanır bu durumlar.

Biraz bakındım YouTube'da CS:GO hile yazılımı paylaşan bir şahsa denk geldim 4 gün önce bir video atmış VAC dalgasının geldiğini söylüyor ve ban yiyen bazı Steam hesaplarını gösteriyor.

Ben üst üste 4 maç 6 hile denk geldim 2 tanesi bizim takıma rastgele gelmişti aynı bu yazılar çıktıydı. Hile vssine dönmüştü resmen. Attıramıyoruz da adam yanına arkadaşını almış f2 veriyor.

Normal. CS:GO Oynuyorsunuz. Hilecilere alışmanız gerekli. Kendi takımınıza gelen hilecileri de raporlarsanız derank'den kaçınabilirsiniz diye düşünüyorum.

Son gelen 240 mblık güncelleme ile en iyi ücretsiz hilelerden birini patlatmışlar. Onun dışında daha az popüler hilelere de el atılmış olabilir.
Birde güven faktörüyle alakalı bir hata düzeltilmişti ama onu hatırlamıyorum şuan.
Özetle bu ara baya ban atıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…