CS:GO bana itiraz edilebilir mi?

Herkes bir şeyler konuşmuş ama olayın doğru hali şöyle;

VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer bir VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiği tespit edilirse otomatik olarak kaldırılır.

Yani, istediğiniz kadar ticket atın itiraz edin hiç bir şey değişmeyecektir. Eğer bir yanlışlık varsa Steam bunu otomatik olarak tespit eder ve kaldırır. Yani sizin isteğinizle kaldırılmaz. Gelen e-posta da itiraz ettin biz kaldırdık diye değil, bir yanlış anlaşılma olmuş banı kaldırdık haberin olsun diye gelir.

Soruya gelecek olursak, süreli banlara itiraz edemezsin. Ayrıca, ben her girdiğin maçta insanların senin üzerine oynayacağına pek inanamadım aslına bakarsan. Yaptığın / yapmadığın herhangi bir şeyden dolayı toksiklik yapıyor olabilirler mi ?

Kick me please de. Genellikle kickliyor bu tarz tipler. Hemen yeni maça girersin sonra.
Uzun süreli yasaklamalar sürekli yasaklama alma sonucu oluyor. 7 günlük bir yasaklama almak için yaklaşık 5 ve ya 6 kere oyundan yasaklanmanız gerekiyor. Kişi de konusunda bahsettiği oyuncular kadar toxic ki böyle bir yasaklama alıyor. Ayrıca oyundan atılmanız sonucunda "Çok fazla oyundan atıldınız" şeklinde de süreli uzaklaştırma veriyor.

Süreli uzaklaştırmaya itiraz mevcut değil.

Dota 2'de benzeri bir durum arkadaşımın başına gelmişti. 3 sene rekabetçi oyuna girememe cezası almıştı. Ticket açtı itiraz etti, cezası bir hafta veya daha 6 şeklinde güncellendi. Aynı şekilde bu da itiraza kapalı bir konu mesela. Bence birbirinize "adres ver lan" tadında atarlar ve tartışma yapacağınızı çözüm için elinizdeki bilgileri paylaşmanız daha yararlı. Bu tarz itirazlarda sadece şunu unutmayın. Dünyadaki tek akıllı veya en akıllı siz değilsiniz. Net ifadelerle olayı net bir şekilde belirterek itiraz edin. Yok ben değil kuzenim yapmış tadına kaçarsa hazır cevaplar ve olumsuz geri dönüş alırsınız.

İtiraz edebilirsin de sonuç çıkmıyor genelde.

Prime alman en iyisi ve en mantıklı karar olur.
Konudan alakasız ama gördüğüm yabancı prime sahibi kişiler bile hile açıyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…