CS:GO banlı hesaptaki telefon numarasını kullanmak

UmursamayanAdam

Hectopat
Merhaba arkadaşlar,

Arkadaşımın Steam hesabında geçici bir süreliğine benim telefon numaram kayıtlı idi "kanka tel numarası doğrulanmış olursa faktörüm yeşil oluyor dedi" bende tamam dedim. Adam gitmiş hile açmış kanka yapmadım falan dedi inanmış gibi yaptım da yapacak bir şey yok olan oldu. Şimdi ben kendi telefon numaram ile CS:GO seçkin aldım.

CS:GO hesabım yasaklanır mı? Çünkü bir yerde okumuştum 3 ay içerisinde aynı telefon numarasını kullanırsan hesabın yasaklanır diye.

Ekleme: Telefon numaram kendi hesabım haricinde hiçbir yerde aktif değil. (aktif olanları da kaldırdım)

Not: Kendim asla ve asla hile yapmadım! Yapmam da.

Vac yerken numara ekli olan bütün hesaplar ban yer bandan sonra başka hesaba girersen bir şey olmaz.

Önceki hesaptan numarayı kaldır.

Çünkü bir yerde okumuştum 3 ay içerisinde aynı telefon numarasını kullanırsan hesabın yasaklanır diye.

Öyle bir şey yok. Eskiden yasaklanma aldığınız zaman telefon numarasına 3 ay engel koyuluyordu ve kullanamıyordunuz. Şimdi ise bu kısıtlama kaldırıldı.

Numarayı daha sonra farklı bir hesaba eklemeniz sorun teşkil etmez. Güven Faktörü denen şeyin tam olarak nasıl işlediğini kimse bilmiyor fakat numaranın kullanılmasına izin veriliyorsa etkileyecek olması bana saçma geliyor açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…