TP Okuru Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 622 Çözümler 8 7 Mart 2016 #1 CS:GO'da nasıl kolay başarım kasarım ? Atölyede çeşitli haritalarda denedim fakat başarımlara işlemedi. Yardımcı olabilecek var mı ?
CS:GO'da nasıl kolay başarım kasarım ? Atölyede çeşitli haritalarda denedim fakat başarımlara işlemedi. Yardımcı olabilecek var mı ?
Sercan Çil Kilopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 685 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mart 2016 #2 Topluluk sunucularında Idle haritalarına girerek rahatça başarım kasabilmen mümkün.
TP Okuru Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 622 Çözümler 8 7 Mart 2016 #3 Sercan Çil dedi: Topluluk sunucularında Idle haritalarına girerek rahatça başarım kasabilmen mümkün. Genişletmek için tıkla... Ban yemeyiz değil mi ? Topluluk sunucusunda başarım kastık diye ?
Sercan Çil dedi: Topluluk sunucularında Idle haritalarına girerek rahatça başarım kasabilmen mümkün. Genişletmek için tıkla... Ban yemeyiz değil mi ? Topluluk sunucusunda başarım kastık diye ?
Sercan Çil Kilopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 685 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Mart 2016 #4 TP Okuru dedi: Ban yemeyiz değil mi ? Topluluk sunucusunda başarım kastık diye ? Genişletmek için tıkla... İllegal bir sunucu değil, ban yemezsin.
TP Okuru dedi: Ban yemeyiz değil mi ? Topluluk sunucusunda başarım kastık diye ? Genişletmek için tıkla... İllegal bir sunucu değil, ban yemezsin.
TP Okuru Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 622 Çözümler 8 8 Mart 2016 #5 Sercan Çil dedi: İllegal bir sunucu değil, ban yemezsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler
Mert Öztürk Kilopat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 355 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Elemanı 21 Mart 2016 #6 Ben Atölyeden yapmıştım hiçbir sorun çıkamamıştır , sadece yapılacak mapları araştırmak yeterli. Onun harici üst üste fazla başarım görevi yapınca bazılarını yapamadım birkaç saat sonra tekrar deneyince oluyodu
Ben Atölyeden yapmıştım hiçbir sorun çıkamamıştır , sadece yapılacak mapları araştırmak yeterli. Onun harici üst üste fazla başarım görevi yapınca bazılarını yapamadım birkaç saat sonra tekrar deneyince oluyodu
TP Okuru Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 622 Çözümler 8 23 Mart 2016 #7 Bir çoğunu yaptım. Bomba ile adam öldürme, bıçak savaşı kazanma, rehine kurtarma felan kaldı.
Mert Öztürk Kilopat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 355 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Elemanı 24 Mart 2016 #8 o 3 tanesini de ben atölye mapları ile yapmıştım yoksa çok uğraştırır
Aaaapşu Hectopat Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 558 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2018 #9 başarımları tamamlayınca ne oluyor? Bir şey veriyor mu ?