TP Okuru Megapat Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 622 Çözümler 8 21 Temmuz 2017 #1 Toplam ilerlemede henüz Gold yapacak kadar ilerlemedim fakat hepsini aldım gösteriyor. Önceden yapmadıklarım gri renkte pasif görünürdü. Neden böyle acaba? Oyunun dosyalarını tarattım düzelmedi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Temmuz 2017
Toplam ilerlemede henüz Gold yapacak kadar ilerlemedim fakat hepsini aldım gösteriyor. Önceden yapmadıklarım gri renkte pasif görünürdü. Neden böyle acaba? Oyunun dosyalarını tarattım düzelmedi.
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2017 #2 Sanırım enteresan bir oyun hatası. Daha önce hiç böyle bir şeye dek gelmedim.
R RedVoltage Kilopat Katılım 4 Eylül 2013 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2017 #3 Bir program vardı adını hatırlamıyorum tüm başarımları tek bir tuşla açıyordu. Onu hesabında kullanmışsan normaldir. Bende kullandım çünkü
Bir program vardı adını hatırlamıyorum tüm başarımları tek bir tuşla açıyordu. Onu hesabında kullanmışsan normaldir. Bende kullandım çünkü
Ayberk Ercan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 1.346 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Eylül 2017 #4 Bence böyle gereksiz şeyler ile uğraşıp hesabınızı riske atmayın akışına bırakın.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2017 #5 Sen niye başarımlara niye takılıyosun ki? Artık oyunda Global olanı bile umursamıyolar.
mannibal Hectopat Katılım 3 Ocak 2015 Mesajlar 77 Yer İstanbul/Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mütercim Tercümanlık 6 Ekim 2017 #6 Daha önceden başarım yöneticisi tarzı birşey kullandıysan sebep olabilir. Lütfen bu tür yazılımlar kullanmayın. Ban yiyebilirsiniz.
Daha önceden başarım yöneticisi tarzı birşey kullandıysan sebep olabilir. Lütfen bu tür yazılımlar kullanmayın. Ban yiyebilirsiniz.