zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 864 Çözümler 7 5 Mayıs 2023 #1 https://media.discordapp.net/attach...20605905698836/Adsz.png?width=1010&height=290 Başarımları incelediğimde hemen hemen birçoğu art arda kazanılmış. Bir uygulama vasıtasıyla mı yapılmış? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2023
https://media.discordapp.net/attach...20605905698836/Adsz.png?width=1010&height=290 Başarımları incelediğimde hemen hemen birçoğu art arda kazanılmış. Bir uygulama vasıtasıyla mı yapılmış?
surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 5 Mayıs 2023 #2 Idle sunucular var oradan yapabilirsin eğer idle sunucu bilmiyorsan internetten biraz araştırma ile bulabilirsin.
Idle sunucular var oradan yapabilirsin eğer idle sunucu bilmiyorsan internetten biraz araştırma ile bulabilirsin.
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.530 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 5 Mayıs 2023 #3 GitHub - gibbed/SteamAchievementManager: A manager for game achievements in Steam. A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub. github.com Araştırabilirsin, ban yeme şansın var.
GitHub - gibbed/SteamAchievementManager: A manager for game achievements in Steam. A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub. github.com Araştırabilirsin, ban yeme şansın var.
zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 864 Çözümler 7 5 Mayıs 2023 #4 dgknbzglu dedi: GitHub - gibbed/SteamAchievementManager: A manager for game achievements in Steam. A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub. github.com Araştırabilirsin, ban yeme şansın var. Genişletmek için tıkla... O hâlde şikayet etsem hesabı Steam inceleyip banlıyor mu bunları bilginiz var mı? Çoğu insanın emekle yaptığı başarımları hileyle kazanıyor.
dgknbzglu dedi: GitHub - gibbed/SteamAchievementManager: A manager for game achievements in Steam. A manager for game achievements in Steam. Contribute to gibbed/SteamAchievementManager development by creating an account on GitHub. github.com Araştırabilirsin, ban yeme şansın var. Genişletmek için tıkla... O hâlde şikayet etsem hesabı Steam inceleyip banlıyor mu bunları bilginiz var mı? Çoğu insanın emekle yaptığı başarımları hileyle kazanıyor.
surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 5 Mayıs 2023 #5 zeldany dedi: O hâlde şikayet etsem hesabı Steam inceleyip banlıyor mu bunları bilginiz var mı? Çoğu insanın emekle yaptığı başarımları hileyle kazanıyor. Genişletmek için tıkla... Şikayet üzerine ban atacaklarını düşünmüyorum, çünkü ban atacak olsalar Idle sunucuları yasaklarlar.
zeldany dedi: O hâlde şikayet etsem hesabı Steam inceleyip banlıyor mu bunları bilginiz var mı? Çoğu insanın emekle yaptığı başarımları hileyle kazanıyor. Genişletmek için tıkla... Şikayet üzerine ban atacaklarını düşünmüyorum, çünkü ban atacak olsalar Idle sunucuları yasaklarlar.
Beyaz Saray Decapat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 194 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2023 #6 zeldany dedi: O hâlde şikayet etsem hesabı Steam inceleyip banlıyor mu bunları bilginiz var mı? Çoğu insanın emekle yaptığı başarımları hileyle kazanıyor. Genişletmek için tıkla... Binlerce oyuncunun yaptığı bir şey hocam arkadaşa neden takıldınız .
zeldany dedi: O hâlde şikayet etsem hesabı Steam inceleyip banlıyor mu bunları bilginiz var mı? Çoğu insanın emekle yaptığı başarımları hileyle kazanıyor. Genişletmek için tıkla... Binlerce oyuncunun yaptığı bir şey hocam arkadaşa neden takıldınız .
zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 864 Çözümler 7 5 Mayıs 2023 #7 surafu dedi: Şikayet üzerine ban atacaklarını düşünmüyorum, çünkü ban atacak olsalar Idle sunucuları yasaklarlar. Genişletmek için tıkla... Anladım pekâlâ. Teşekkür ediyorum. Beyaz Saray dedi: Binlerce oyuncunun yaptığı bir şey hocam arkadaşa neden takıldınız . Genişletmek için tıkla... Zaten insanların bu mantığı yüzünden bu noktadayız öyle değil mi hocam? Lafım size değil fakat "Herkes yapıyor ya bir şey olmaz." diye yapa yapa yarın bir gün CS'de hileyi de normalleştirebilir bu insanlar. Kime denk gelirsek onu raporlarız olur biter.
surafu dedi: Şikayet üzerine ban atacaklarını düşünmüyorum, çünkü ban atacak olsalar Idle sunucuları yasaklarlar. Genişletmek için tıkla... Anladım pekâlâ. Teşekkür ediyorum. Beyaz Saray dedi: Binlerce oyuncunun yaptığı bir şey hocam arkadaşa neden takıldınız . Genişletmek için tıkla... Zaten insanların bu mantığı yüzünden bu noktadayız öyle değil mi hocam? Lafım size değil fakat "Herkes yapıyor ya bir şey olmaz." diye yapa yapa yarın bir gün CS'de hileyi de normalleştirebilir bu insanlar. Kime denk gelirsek onu raporlarız olur biter.
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.530 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 5 Mayıs 2023 #8 Hile zaten CS'de normalleşti gibi bişey ya. Her maçta var neredeyse.
surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 5 Mayıs 2023 #9 dgknbzglu dedi: Hile zaten CS'de normalleşti gibi bir şey ya. Her maçta var neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Prime olarak oynuyorum bana çok çok nadir denk geliyor Rankım şu an usta muhafız 2
dgknbzglu dedi: Hile zaten CS'de normalleşti gibi bir şey ya. Her maçta var neredeyse. Genişletmek için tıkla... Hocam ben Prime olarak oynuyorum bana çok çok nadir denk geliyor Rankım şu an usta muhafız 2
dgknbzglu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2019 Mesajlar 1.530 Çözümler 54 Yer İstanbul/Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PHP Developer 5 Mayıs 2023 #10 surafu dedi: Hocam ben Prime olarak oynuyorum bana çok çok nadir denk geliyor Rankım şu an usta muhafız 2 Genişletmek için tıkla... Benim de prime, Global Elite rankım. 2 maçtan 1'i hile oluyor genelde. Faceit Lv:8
surafu dedi: Hocam ben Prime olarak oynuyorum bana çok çok nadir denk geliyor Rankım şu an usta muhafız 2 Genişletmek için tıkla... Benim de prime, Global Elite rankım. 2 maçtan 1'i hile oluyor genelde. Faceit Lv:8