N Norden1 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 45 25 Ekim 2020 #1 Merhaba, CS:GO'da maç arayınca bazen Brezilya, bazen Amerika serverlarında maç buluyor. Ve bu serverlarda da pingim çok yüksek oluyor. Pingimi limitlemeyi denedim ama işe yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, CS:GO'da maç arayınca bazen Brezilya, bazen Amerika serverlarında maç buluyor. Ve bu serverlarda da pingim çok yüksek oluyor. Pingimi limitlemeyi denedim ama işe yaramadı. Yardımcı olursanız sevinirim.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lethal Blows Decapat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 424 Çözümler 5 Yer Piltover Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ekim 2020 #3 Dostum VPN'in açık kalmış olabilir.
T TilkiMilki Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 438 Çözümler 1 25 Ekim 2020 #4 Max ping ini ayarlarsan problemin çözülür. Youtube'dan bakabilirsin ping ayarlama koduna.
N Norden1 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 45 25 Ekim 2020 #5 Ben başka kıtalarda maç bulduğunu bu yüzden pingimin yüksek olduğunu söyledim sen ping düşürme rehberi atmışsın... hakan.klcarslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... TilkiMilki dedi: Max ping ini ayarlarsan problemin çözülür. YouTube'dan bakabilirsin ping ayarlama koduna. Genişletmek için tıkla... Max pingi ayarladığımı belirtmişdim. Ama bir işe yaramadı.
Ben başka kıtalarda maç bulduğunu bu yüzden pingimin yüksek olduğunu söyledim sen ping düşürme rehberi atmışsın... hakan.klcarslan dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... TilkiMilki dedi: Max ping ini ayarlarsan problemin çözülür. YouTube'dan bakabilirsin ping ayarlama koduna. Genişletmek için tıkla... Max pingi ayarladığımı belirtmişdim. Ama bir işe yaramadı.
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #6 Norden1 dedi: Ben başka kıtalarda maç bulduğunu bu yüzden pingimin yüksek olduğunu söyledim sen ping düşürme rehberi atmışsın... Genişletmek için tıkla... Bu videoda diğer kıtadaki serverları engelliyor izlemeden konuşma.
Norden1 dedi: Ben başka kıtalarda maç bulduğunu bu yüzden pingimin yüksek olduğunu söyledim sen ping düşürme rehberi atmışsın... Genişletmek için tıkla... Bu videoda diğer kıtadaki serverları engelliyor izlemeden konuşma.
T TilkiMilki Hectopat Katılım 10 Kasım 2019 Mesajlar 438 Çözümler 1 25 Ekim 2020 #7 Norden1 dedi: Ben başka kıtalarda maç bulduğunu bu yüzden pingimin yüksek olduğunu söyledim sen ping düşürme rehberi atmışsın... Max pingi ayarladığımı belirtmişdim. Ama bir işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Max ping değerin fazla yüksek olduğu için sana yakın ping değerinde oyun bulamayınca farklı kıtadan bulabiliyor. Bu video yardımcı olabilir.
Norden1 dedi: Ben başka kıtalarda maç bulduğunu bu yüzden pingimin yüksek olduğunu söyledim sen ping düşürme rehberi atmışsın... Max pingi ayarladığımı belirtmişdim. Ama bir işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Max ping değerin fazla yüksek olduğu için sana yakın ping değerinde oyun bulamayınca farklı kıtadan bulabiliyor. Bu video yardımcı olabilir.
N Norden1 Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 45 25 Ekim 2020 #8 hakan.klcarslan dedi: Bu videoda diğer kıtadaki serverları engelliyor izlemeden konuşma. Genişletmek için tıkla... O programı denedim işe yaramadı
hakan.klcarslan dedi: Bu videoda diğer kıtadaki serverları engelliyor izlemeden konuşma. Genişletmek için tıkla... O programı denedim işe yaramadı