alkqne6 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 496 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 Benim bilgisayarım 75 Hz diye FPS'i 85 yapmak istedim CS:GO'nun başlangıç ayarlarına fps_max 85 yazıyorum fakat oyuna girdiğimde FPS sabitlenmemiş oluyor. İllaki " tuşuna basıp yazmam gerekiyor çözümü nedir?
Benim bilgisayarım 75 Hz diye FPS'i 85 yapmak istedim CS:GO'nun başlangıç ayarlarına fps_max 85 yazıyorum fakat oyuna girdiğimde FPS sabitlenmemiş oluyor. İllaki " tuşuna basıp yazmam gerekiyor çözümü nedir?
wanetage Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 15 Ekim 2019 Mesajlar 7.549 Makaleler 15 Çözümler 722 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 Yanlış yazmışsınız. +fps_max 85 yazın. FPS'i başlatma seçeneklerinden ayarlamak istiyorsanız komutun başına ''+'' koymanız gerek. Artı 0 Eksi
Yanlış yazmışsınız. +fps_max 85 yazın. FPS'i başlatma seçeneklerinden ayarlamak istiyorsanız komutun başına ''+'' koymanız gerek.
SLIMSHADYX Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 604 Çözümler 3 23 Haziran 2023 #3 alkqne6 dedi: Benim bilgisayarım 75 Hz diye FPS'i 85 yapmak istedim CS:GO'nun başlangıç ayarlarına fps_max 85 yazıyorum fakat oyuna girdiğimde FPS sabitlenmemiş oluyor. İllaki " tuşuna basıp yazmam gerekiyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Consoleden bir kere yazdığınızda başka yazmanız gerekmez. Artı 0 Eksi
alkqne6 dedi: Benim bilgisayarım 75 Hz diye FPS'i 85 yapmak istedim CS:GO'nun başlangıç ayarlarına fps_max 85 yazıyorum fakat oyuna girdiğimde FPS sabitlenmemiş oluyor. İllaki " tuşuna basıp yazmam gerekiyor çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Consoleden bir kere yazdığınızda başka yazmanız gerekmez.
zafzafonboard Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Developer 23 Haziran 2023 #4 +fps_max olarak yazmanız gerekiyor Artı 0 Eksi