CS:GO başlatma seçenekleri

İşletim sistemi
Windows 10
Sizce en iyi performans veren kodlar hangileri? Hangileri gereksiz? Hangileri artık kullanılamıyor?

Paylaşabilir misiniz?

Threads ve freq komutundan başka bir bilgim yok. Onlar da belki 10-20 FPS arttırıyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO geliştiricisi, Twitter'den artık o kodların performans artışı sağlamadığını söylemişti. Pek işe yaramıyor artık onlar.
Evet, maalesef artık eskisi gibi iyi bir performans sağlamıyor ama yinede gözle görülür ufak bir artış söz konusu. Bu olayı dün yaşamıştım. Csgoyu kodsuz çalıştırınca kastı dondu ve çöktü bir mape bile giremedim. En azından benim gibi bilgisayarı kötü olanlar için hala hatrı sayılır :D

Uzun bir zaman geçti biliyorum ama threads iş parçacığı anlamına gelir çekirdek değil. İşlemciniz kaç threads ise o kadar yazın eğer bilmiyorsanız aygıt yöneticisine girerek işlemcilere tıklayın ve kaç tane var ise o kadar Threads'a sahipsiniz demektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı