Skinsiz Bayonet diğer adıyla Bayonet | Vanilla satıyorum.
Market fiyatı 450 TL ile 500 TL arasında değişiyor. Ben 350 TL istiyorum.
Banka hesabıma para yattıktan sonra item verilecektir. Komisyon karşılanırsa Bynogame üzerinden de satabilirim.
Takas yada indirim söz konusu değildir.
Konu altına iletişim bilgilerinizi bırakırsanız dönüş yaparım.
Skinsiz Bayonet diğer adıyla Bayonet | Vanilla satıyorum.
Market fiyatı 450 TL ile 500 TL arasında değişiyor. Ben 350 TL istiyorum.
Banka hesabıma para yattıktan sonra item verilecektir. Komisyon karşılanırsa Bynogame üzerinden de satabilirim.
Takas yada indirim söz konusu değildir.
Konu altına iletişim bilgilerinizi bırakırsanız dönüş yaparım.
Kardeşim sana tavsiyem opskinde sat çok daha iyi olur senin için.Ve daha fazla para alırsın.Bana karambit doopler rubby çıkmıştı kroma 2 çıktığı zaman 3.000 dolara sattık opskinde elime 7.000 tl geçti üstüne az daha para ekleyip araba aldım ondan elden satma ve kimseye güvenme.Yada key ile takasla keyleri satabilirsin sen bilirsin yani. Hem 5 dolar verip pre alırsam sadece %5 gibi küçük bir oranı alıyor.
Ölücüleri ile ünlü başka bir forumda da konu açtım. Adamlar neden pahalı satıyorsun diye beni dövecek neredeyse. OPSkins üzerinden satınca komisyonlar, paypal kesintisi derken 300 TL civarı rakam elde edebiliyorum. GOSatis ise direk olarak eşyaları %60 fiyatına satın alıyor. Yani 270 TL nakite şu saniye satılabilir. Neden bu derece zarar edelim. Satılmazsa kalır, zaten kullanıyorum.
Ölücüleri ile ünlü başka bir forumda da konu açtım. Adamlar neden pahalı satıyorsun diye beni dövecek neredeyse. OPSkins üzerinden satınca komisyonlar, paypal kesintisi derken 300 TL civarı rakam elde edebiliyorum. GOSatis ise direk olarak eşyaları %60 fiyatına satın alıyor. Yani 270 TL nakite şu saniye satılabilir. Neden bu derece zarar edelim. Satılmazsa kalır, zaten kullanıyorum.