CS:GO bazı maçlar akıcı değil

AhmetGulsu

Decapat
Arkadaşlar merhaba, CS:GO aim training map girdiğimde (128 tickrate) oyun istediğim akıcılıkta çalışıyor. Rekabetçi girdiğimde ise saçma bir şekilde akıcılık gidiyor (64 tick), her oyunda yapmıyor ama. 10 oyunun 7’sinin akıcılığı gidiyor, 3’ünün akıcılığı training mapteki gibi oluyor. Akıcılık gittiğinde kulaklığın ses ve bass seviyesinde bile azalma oluyor. Nedeni ne olabilir? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, CS:GO aim training map girdiğimde (128 tickrate) oyun istediğim akıcılıkta çalışıyor. Rekabetçi girdiğimde ise saçma bir şekilde akıcılık gidiyor (64 tick), her oyunda yapmıyor ama. 10 oyunun 7’sinin akıcılığı gidiyor, 3’ünün akıcılığı training mapteki gibi oluyor. Akıcılık gittiğinde kulaklığın ses ve bass seviyesinde bile azalma oluyor. Nedeni ne olabilir? Teşekkürler.
Donanımlar?

Kardeşim o bende de oluyor, çözümü yok Türkiye'de 128 tick sunucu olmadığı için lag giriyor.

Bir de donanımlarını atar mısın?

Yani arada tick farkı var basit olarak. Faceit üzerinden maç oynamayı deneyin.

istersen şunu dene
-high -nojoy +mat_queue_mode 2 -threads 4 -nod3d9ex1 -novid -console -freq 60 -tickrate 64 +cl_forcepreload 1

1080ti
i79700k
Msi mpg Z390 gaming plus anakart
16 ram 3600
M2 mp510 ssd
RM 850x 80plus gold Psu
165 hz Monitör
Kardeşim o bende de oluyor, çözümü yok Türkiye'de 128 tick sunucu olmadığı için lag giriyor.

Bir de donanımlarını atar mısın?
1080ti
i79700k
Msi mpg Z390 gaming plus anakart
16 ram 3600
M2 mp510 ssd
RM 850x 80plus gold Psu
165 hz Monitör

Evet biliyorum ama her oyun yapmıyor. Oyun içinde bile gidip gelebiliyor akıcılığı(Ping Fps Sabit 40ping 350 fps). Başka bir yerde oynadığım zaman benim bilgisayarımdaki gibi bir problemle karşılaşmadım. Sadece Steam oyunlarında yapıyor. Apex Valorant Cod gibi oyunlarda bir sıkıntı olmuyor.
Yani arada tick farkı var basit olarak. Faceit üzerinden maç oynamayı deneyin.
Evet biliyorum ama bunu sürekli yapmıyor. 64 tic serverlerde de akıcı olduğu oluyor. Bunu pubgde de sık sık yapıyor.
istersen şunu dene
-high -nojoy +mat_queue_mode 2 -threads 4 -nod3d9ex1 -novid -console -freq 60 -tickrate 64 +cl_forcepreload 1
Teşekkürler fakat bunları denedim. Bi değişiklik yok malesef.
+

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı