R rotzmed78 Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 212 20 Nisan 2021 #11 Orthros dedi: Easyskins var. Her gün Free 10 coin veriyor. Oyunları oynayarak katlayabilirsin. 100 coin 1 dolara denk geliyor. Beğendiğin skini alıp hesabına çekebiliyorsun. Depozito istemiyor. Yani para yatırman gerekmiyor siteye. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Bir bakayım.
Orthros dedi: Easyskins var. Her gün Free 10 coin veriyor. Oyunları oynayarak katlayabilirsin. 100 coin 1 dolara denk geliyor. Beğendiğin skini alıp hesabına çekebiliyorsun. Depozito istemiyor. Yani para yatırman gerekmiyor siteye. Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam. Bir bakayım.
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #12 Yszuf dedi: Umarım reklamdan ceza almam, CsgoEmpire diye bir site var, free 50 coin veriyor güvenilir, baya katlamıştım. (ama siteye girmek için VPN gerekiyor). Genişletmek için tıkla... Hocam peki alabildiniz mi skin? Ve depozit istiyor mu?
Yszuf dedi: Umarım reklamdan ceza almam, CsgoEmpire diye bir site var, free 50 coin veriyor güvenilir, baya katlamıştım. (ama siteye girmek için VPN gerekiyor). Genişletmek için tıkla... Hocam peki alabildiniz mi skin? Ve depozit istiyor mu?
Orthros Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 464 Çözümler 3 20 Nisan 2021 #13 HalePlace dedi: Hocam peki alabildiniz mi skin? Ve depozit istiyor mu? Genişletmek için tıkla... Benim yazdığım siteye bak. Ben depozitsiz skin çektim.
HalePlace dedi: Hocam peki alabildiniz mi skin? Ve depozit istiyor mu? Genişletmek için tıkla... Benim yazdığım siteye bak. Ben depozitsiz skin çektim.
R rotzmed78 Decapat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 212 20 Nisan 2021 #14 Orthros dedi: Benim yazdığım siteye bak. Ben depozitsiz skin çektim. Genişletmek için tıkla... Hocam katlama mantığı var mı?
Orthros dedi: Benim yazdığım siteye bak. Ben depozitsiz skin çektim. Genişletmek için tıkla... Hocam katlama mantığı var mı?
titanss Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.152 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #15 Valve dedi: CS:GO bedava skin nasıl kazanılır? Genişletmek için tıkla... Antiskins, somacase, skinfall gibi sitelere promo code girerek kazanabilirsin.
Valve dedi: CS:GO bedava skin nasıl kazanılır? Genişletmek için tıkla... Antiskins, somacase, skinfall gibi sitelere promo code girerek kazanabilirsin.
O ozer d Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 180 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #16 Valve dedi: CS:GO bedava skin nasıl kazanılır? Genişletmek için tıkla... Kasa siteleri veya oyunu oynayarak başka yolu yok.
Valve dedi: CS:GO bedava skin nasıl kazanılır? Genişletmek için tıkla... Kasa siteleri veya oyunu oynayarak başka yolu yok.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 20 Nisan 2021 #17 HalePlace dedi: Hocam peki alabildiniz mi skin? Ve depozit istiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, deposit istemiyordu en sen oynadığım ozaman (2 yıl falan önce).
HalePlace dedi: Hocam peki alabildiniz mi skin? Ve depozit istiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet, deposit istemiyordu en sen oynadığım ozaman (2 yıl falan önce).
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 20 Nisan 2021 #18 Valve dedi: CS:GO bedava skin nasıl kazanılır? Genişletmek için tıkla... GoCases kullanabilirsin.
Orthros Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 464 Çözümler 3 20 Nisan 2021 #19 rotzmed78 dedi: Hocam katlama mantığı var mı? Genişletmek için tıkla... Var tabi ama rulet falan var kumar yani bildiğin.
rotzmed78 dedi: Hocam katlama mantığı var mı? Genişletmek için tıkla... Var tabi ama rulet falan var kumar yani bildiğin.