Sucuk salam 1 Picopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum. Rekabetçi kasıyorum ama hem dün hem de bugün geçici bekleme süresi verdi neden acaba? Hem dün, hem bugün. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2021
Merhaba arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum. Rekabetçi kasıyorum ama hem dün hem de bugün geçici bekleme süresi verdi neden acaba? Hem dün, hem bugün.
G gods of 999 Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 3.316 Makaleler 2 Çözümler 19 19 Nisan 2021 #2 Sucuk salam 1 dedi: Merhaba arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum. Rekabetçi kasıyorum ama hem dün hem de bugün geçici bekleme süresi verdi neden acaba? Hem dün, hem bugün. Genişletmek için tıkla... Günde en fazla 5 rekabetçi diye biliyorum.
Sucuk salam 1 dedi: Merhaba arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum. Rekabetçi kasıyorum ama hem dün hem de bugün geçici bekleme süresi verdi neden acaba? Hem dün, hem bugün. Genişletmek için tıkla... Günde en fazla 5 rekabetçi diye biliyorum.
Sucuk salam 1 Picopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #3 gods of 999 dedi: Günde en fazla 5 rekabetçi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 2 veya 3 tane bugün attım aynı şekilde dün
gods of 999 dedi: Günde en fazla 5 rekabetçi diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 2 veya 3 tane bugün attım aynı şekilde dün
astronautinocean Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Nisan 2021 #4 Sucuk salam 1 dedi: Merhaba arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum. Rekabetçi kasıyorum ama hem dün hem de bugün geçici bekleme süresi verdi neden acaba? Hem dün, hem bugün. Genişletmek için tıkla... Toplam 10 rekabetçi maçı kazanmadıysanız her 2 galibiyetinizde bir geçici bekleme süresi verilir.
Sucuk salam 1 dedi: Merhaba arkadaşlar ben CS:GO oynuyorum. Rekabetçi kasıyorum ama hem dün hem de bugün geçici bekleme süresi verdi neden acaba? Hem dün, hem bugün. Genişletmek için tıkla... Toplam 10 rekabetçi maçı kazanmadıysanız her 2 galibiyetinizde bir geçici bekleme süresi verilir.
Sucuk salam 1 Picopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #5 astronautinocean dedi: Toplam 10 rekabetçi maçı kazanmadıysanız her 2 galibiyetinizde bir geçici bekleme süresi verilir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim toplam galibiyetim 6 astronautinocean dedi: Toplam 10 rekabetçi maçı kazanmadıysanız her 2 galibiyetinizde bir geçici bekleme süresi verilir. Genişletmek için tıkla... peki bekleme süresi hep aynımı yoksa sürede değişiklik olurmu
astronautinocean dedi: Toplam 10 rekabetçi maçı kazanmadıysanız her 2 galibiyetinizde bir geçici bekleme süresi verilir. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim toplam galibiyetim 6 astronautinocean dedi: Toplam 10 rekabetçi maçı kazanmadıysanız her 2 galibiyetinizde bir geçici bekleme süresi verilir. Genişletmek için tıkla... peki bekleme süresi hep aynımı yoksa sürede değişiklik olurmu
Wetttt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2018 Mesajlar 1.387 Çözümler 3 19 Nisan 2021 #6 Sucuk salam 1 dedi: Teşekkür ederim toplam galibiyetim 6 Peki bekleme süresi hep aynımı yoksa sürede değişiklik olur mu? Genişletmek için tıkla... Hep aynı toplamda 10Win alıp rankınızı açana kadar günde en fazla 2 maç kazanabilirsiniz 2 maç kazanınca sizi sürekli 20 saat bekleme süresine alacak taaki 10Win alıp rankınızı açana kadar.
Sucuk salam 1 dedi: Teşekkür ederim toplam galibiyetim 6 Peki bekleme süresi hep aynımı yoksa sürede değişiklik olur mu? Genişletmek için tıkla... Hep aynı toplamda 10Win alıp rankınızı açana kadar günde en fazla 2 maç kazanabilirsiniz 2 maç kazanınca sizi sürekli 20 saat bekleme süresine alacak taaki 10Win alıp rankınızı açana kadar.
Sucuk salam 1 Picopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #7 Sucuk salam 1 dedi: teşekkür ederim toplam galibiyetim 6 peki bekleme süresi hep aynımı yoksa sürede değişiklik olurmu Genişletmek için tıkla... teşekkürederim anladım
Sucuk salam 1 dedi: teşekkür ederim toplam galibiyetim 6 peki bekleme süresi hep aynımı yoksa sürede değişiklik olurmu Genişletmek için tıkla... teşekkürederim anladım