CS:GO benzeri para kazandıracak bir oyun var mı?

Peki çok teşekkür ederim.

Idle serverlara bakıyorum ama Premium istiyor girdiğiniz serverin adı aklınızdaysa yazabilir misiniz?

Son düzenleme:

Hocam 1 kasa düşmesi sorun ya. Herkes 2 diyor. Bana 1 tane düşüyor.

Şimdi bir servera girdim karşılıklı camlı odalar var t ve ct kimse birbirini vurmuyor herkes bekliyor bu şekilde düşüyor mu kasa raund dakikasıda 15 yazıyor.

Şimdi bir servera girdim karşılıklı camlı odalar var t ve ct kimse birbirini vurmuyor herkes bekliyor bu şekilde düşüyor mu kasa raund dakikasıda 15 yazıyor.

Fark etmiyor, bazı idle sunucularında insanlar silahlarına kill kasıyor bazılarındada dediğin gibi öldürme olmuyor sadece AFK duruluyor.

Idle serverlara bakıyorum ama Premium istiyor girdiğiniz serverin adı aklınızdaysa yazabilir misiniz?

Ben bu sunucuya giriyorum.

idle4drops #5
94.249.140.60:27045

Hocam 1 kasa düşmesi sorun ya. Herkes 2 diyor. Bana 1 tane düşüyor.

Bizzat kendim günde ortalama 11 saat, 1 hafta boyunca bırakarak test ettim. Başladığım gün 3-4 saat içerisinde kasayı aldım, sonra ki kasamıda başladığım güne döndüğüm zaman aldım. 2-3 kasa alıyorum diyenler var ben inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…