CS:GO berabere kalınca 21 saat bekleme süresi

Y. Emre Doğru

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, dün 8. galibiyetimi aldığımda (günlük 2. galibiyetimdi) oyun otomatik olarak 21 saat bekleme süresi verdi. Buraya kadar her şey normal ama bugün oyuna girdiğimde 1 beraberlik 1 kazanma aldım ve yine 21 saat bekleme süresi verdi. Steam Destek sayfasında ise şu not yer alıyor:
En son rekabetçi bekleme süreniz şu nedenle verildi:
Yetenek grubu ölçülmesi.
Ne anlama geldiğini açıklayacak olursa teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk 10 maçta normal seni en son oynadığın kişilerden yüksek bir yetenek grubunda algılamış olabilir, yani en son oynadığın kişilerden iyi oynadıysan yapar bazen. Normal yani takma fazla idare et, Valve işte .

Diğer maçlarıma göre daha iyi performans sergiledim. Bende bu yüzden olduğunu düşünmüştüm. Yorumlarınız için teşekkürler.

Arkadaşlar bu kadar kolay bir soruya nasıl cevap veremiyosunuz anlamadım? CS:GO'da rütbeni alana kadar 10 maç kazanman lazım. İstiyorsan yen istiyorsan berabere bitsin bu ikisini 2 maç boyunca yaparsan 21 saat bekleme yersin. Biraz uzattım farkındayım ama görünen o ki ya arkadaşın dediğini anlamadınız ya da siz de bilmiyorsunuz.

Peki soruyorum, ben ilk 10 maçı yaparken 2 kere berabere kaldım ve toplam 12 maç yapmak zorunda kaldım neden? 2 maç berabere kaldıysam, senin söylediğine göre 8 maç kazansam ve 2 maçtada berabere kaldığıma göre yetenek grubuna yerleştirmesi gerekirdi.

Bir rütbeye atılman için 10 maç yapman gerekmiyor 10 maç kazanman gerekiyor. Ama kazansanda kaybetsende 2 maçta 1, 21 saat bekleme süresi yiyorsun.

Yani 10 galibiyet alana kadar 100 maçta yapabilirsin 10 maçta. Ama Her türlü 2 maçta 1 o 21 saati alacaksın.

Arkadaşım beni yanıltmak için elinden geleni yapmışsın. Ben sadece uzaklaştırmadan bahsettim, 10 tane berabere kalınca yetenek grubuna atanacaksın demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…