Baray Hectopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 44 14 Mart 2020 #1 Arkadaşlar şu an 2019 Berlin Viewer Pass alırsam görevler de gelir mi? Gelirse, gelen görevleri yapabiliyor muyum?
Arkadaşlar şu an 2019 Berlin Viewer Pass alırsam görevler de gelir mi? Gelirse, gelen görevleri yapabiliyor muyum?
NuteLya Megapat Katılım 25 Nisan 2016 Mesajlar 531 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2020 #2 Baray dedi: Arkadaşlar şu an 2019 Berlin Viewer Pass alırsam görevler de gelir mi? Gelirse, gelen görevleri yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Sadece madalyası geliyor diye biliyorum.
Baray dedi: Arkadaşlar şu an 2019 Berlin Viewer Pass alırsam görevler de gelir mi? Gelirse, gelen görevleri yapabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Sadece madalyası geliyor diye biliyorum.
Graphite Megapat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 797 Çözümler 1 14 Mart 2020 #3 Görev dediğin şeyler zaten major maçalarının sonuçlarını tahmin etmek, bitmiş maçları tahmin edemeyeceğin için mantıken görev de yapamayacaksın. Bilet aldığında sadece en düşük seviye pini alırsın, seçime katıldı yazar.
Görev dediğin şeyler zaten major maçalarının sonuçlarını tahmin etmek, bitmiş maçları tahmin edemeyeceğin için mantıken görev de yapamayacaksın. Bilet aldığında sadece en düşük seviye pini alırsın, seçime katıldı yazar.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 14 Mart 2020 #4 Sadece madalya almış olursun. Görevler gelmez.
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.398 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 14 Mart 2020 #5 Nerden alabiliriz? Alırsak jeton kesin gelir mi ona göre.
Graphite Megapat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 797 Çözümler 1 14 Mart 2020 #6 ilkerowic dedi: Nerden alabiliriz? Alırsak jeton kesin gelir mi ona göre. Genişletmek için tıkla... Topluluk pazarından veya bynogame, cs.money gibi sitelerden alabilirsiniz. Sadece jeton gelicek.
ilkerowic dedi: Nerden alabiliriz? Alırsak jeton kesin gelir mi ona göre. Genişletmek için tıkla... Topluluk pazarından veya bynogame, cs.money gibi sitelerden alabilirsiniz. Sadece jeton gelicek.
ilkerowic Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Şubat 2020 Mesajlar 1.398 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Eskişehir 14 Mart 2020 #7 Graphite dedi: Topluluk pazarından veya bynogame, cs.money gibi sitelerden alabilirsiniz. Sadece jeton gelicek. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Olsun ya sadece jeton falan. Seviyorum öyle boş yere para harcamayı.
Graphite dedi: Topluluk pazarından veya bynogame, cs.money gibi sitelerden alabilirsiniz. Sadece jeton gelicek. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Olsun ya sadece jeton falan. Seviyorum öyle boş yere para harcamayı.
O Oguzjr Femtopat Katılım 15 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #8 Graphite dedi: Topluluk pazarından veya ByNoGame, CS. Money gibi sitelerden alabilirsiniz. Sadece jeton gelecek. Genişletmek için tıkla... Peki madalyanın nadirliği ne olur bronz mu altın mı?
Graphite dedi: Topluluk pazarından veya ByNoGame, CS. Money gibi sitelerden alabilirsiniz. Sadece jeton gelecek. Genişletmek için tıkla... Peki madalyanın nadirliği ne olur bronz mu altın mı?