CS:GO bet sitelerinden nasıl kurtulunur?

Mustafa Y

Femtopat
Daha fazla  
Artık cidden sıkmaya başladı ve sonunu getirmek istiyorum. Elimdeki parayı verip daha fazlasını almak istiyorum çünkü almak istediğim bazı şeyler var param yetmiyor. Ailesel destek olarak da sıkıntı çekiyorum derdimi anlatamıyorum onlara.
Letgo sahibinden gibi ortamda al sat yaparak kazanmaya çalışıyorum ama piyasa ölü bir ürün 2-3 ayda anca satıyorum. Ben bu sitelerden kurtulmak istiyorum, cidden fikirlerinize ihtiyacım var.

Bir de bilgisayar başında nasıl para kazanabilirim fikirleriniz varsa bunları da belirtin teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Baska oyuna basla, boslugu onla doldur. Ornegin 2013 yilinda Metin2 bagimliligimi FIFA14 ile unutmustum. Uzun bir sürede donmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu silerek, kendi iraden biz ne dersek boş. Eğer para kazanmak istiyorsan grafiker/editör/yazılım gibi şeylerden freelancer çalışmalısın.
Bro bırakma konusunda haklısın ama diğer konularda 5 6 ay öğrenmedikçe çok zor. Çoğu freelance iş yapılan site diploma istiyor. Diploma olsa bile büyük işler yapman lazım yoksa küçük işleri yapan adam çok.

İnternetten para kazanmanın tonla yolu var kendine sorman gereken soru ben internetten para kazanmak istiyorum değil hangi alanlarda iyisin ve buralardan kazanç elde edebilirsin önce bunu belirle mesela ben Online oyunlarda hesap satın alıp satıyorum ve ayda yaklaşık 400 500 TL kazanç elde ediyorum farklı bir arkadaşım beat yapıyor ve 1K para kazanıyor gibi bir başkası editör gibi gibi internette kendinize önce ilgi alanı belirleyin veya iyi yapdığınız bir şeyi ve buradan ilerleyin ve maddi durumunuz iyi değil diye çok takmayın bu devirde Türkiye'de kimsenin durumu iyi değil.

Kanka bilgisayar ile aram çok iyi ama bir tamir parça değişimi yapınca adam kapıma dayanıyor dolandırıcı bozuk mal veriyor gibisinden bende mahalle rezil olmamak için kabul edip alıyorum bir kere değil çok kez oldu bundan dolayı daha çok Online ile uğraşmak istiyorum ve bu hesap al sat dediğin şeyi bir incelicem teşekkür ederim.

Bugün ben 80 dolarlık envanterin 30 dolarını cs go bet sitelerine kurdum kaybettim işe gelince verir site işe gelmeyince vermez.ben ana hesaptan 8 dolar kurdum battım yan hesaptan 3 dolar kurdum 3ü 35 dolar yaptım tamamen bet ve şans işi siteye karşı değilde oyuncular ile vs atman en iyisi

Ben de 16 yaşlarımda böyle ufak ufak katlamaya çalışıyordum şimdi 18 yaşındayım kumara toplamda 52k dolar kaptırmış birisiyim san tavsiyem çok geç olmadan HEMEN bırak o borç batağına girmeden

Hocam dropshipping deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…