K Karastone Hectopat Katılım 27 Mart 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2017 #1 Oyunu oynuyordum, çözünürlük ayarını düşürdüm birden ekran bembeyaz oldu, res attım dosyaları doğruladım ama olmadı yardım.
Oyunu oynuyordum, çözünürlük ayarını düşürdüm birden ekran bembeyaz oldu, res attım dosyaları doğruladım ama olmadı yardım.
H Hexagram Kilopat Katılım 4 Ağustos 2014 Mesajlar 517 1 Nisan 2017 #2 Oyunun dosya konumundaki cfg ve video klasörünü sil. Steam'den de "Oyun Dosyalarını Doğrula" yap. Eğer yine aynı sıkıntı varsa GPU Driverını güncelle. Artı 0 Eksi
Oyunun dosya konumundaki cfg ve video klasörünü sil. Steam'den de "Oyun Dosyalarını Doğrula" yap. Eğer yine aynı sıkıntı varsa GPU Driverını güncelle.
ALONE_DARK Femtopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #3 Abi maça giriyorum, ses var, bir de beyaz ekran var. Hiçbir şey gözükmüyor. Artı 0 Eksi
bybim13 Hectopat Katılım 26 Şubat 2019 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2022 #4 nvidia kullanıyorsan nvidia experience ye gir csgo ya tıkla eski ayarlara geri dön de düzelicektir oyunun ayarlarıyla ekran kartının optimize edilmiş ayarları çakışıyor sanırsam ben o şekilde düzelttim Artı 0 Eksi
nvidia kullanıyorsan nvidia experience ye gir csgo ya tıkla eski ayarlara geri dön de düzelicektir oyunun ayarlarıyla ekran kartının optimize edilmiş ayarları çakışıyor sanırsam ben o şekilde düzelttim