ErenAyhan Femtopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #1 ALONE_DARK dedi: Abi maça giriyorum, ses var, bir de beyaz ekran var. Hiçbir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı kanka.
ALONE_DARK dedi: Abi maça giriyorum, ses var, bir de beyaz ekran var. Hiçbir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı kanka.
iUgur Hectopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 2.972 Çözümler 23 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2021 #2 Önceden oynadın mı? İlk defa oynayacaksan tavsiye etmem hilelerden oynanmıyor. Artı 0 Eksi
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 3 Mayıs 2021 #3 iUgur dedi: Önceden oynadın mı? İlk defa oynayacaksan tavsiye etmem hilelerden oynanmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nedense benim güven faktörüm yüksek 1 yıldır sadece 1 kere hile geldi oda benim takımıma nasıl oluyorda size geliyor anlayamadım seçkin olmayan hesaplara evet geliyor ama seçkin olduktan sonra problem yok. Artı 0 Eksi
iUgur dedi: Önceden oynadın mı? İlk defa oynayacaksan tavsiye etmem hilelerden oynanmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam nedense benim güven faktörüm yüksek 1 yıldır sadece 1 kere hile geldi oda benim takımıma nasıl oluyorda size geliyor anlayamadım seçkin olmayan hesaplara evet geliyor ama seçkin olduktan sonra problem yok.