Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.860 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Hayatımda en çok sevdiğim müziklerden biri olan CS:GO bhop müziğinin telifli olup olmadığını soracaktım. Yeni bir Counter-Strike kanalı açtım ve arka planda bu müziği kullanacağım. Müzik bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 1 Mayıs 2023
Merhaba. Hayatımda en çok sevdiğim müziklerden biri olan CS:GO bhop müziğinin telifli olup olmadığını soracaktım. Yeni bir Counter-Strike kanalı açtım ve arka planda bu müziği kullanacağım. Müzik bu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
w1cked Femtopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #2 Eğer video'nun açıklamalar kısmında bu şarkıyı kullandığına dair bir bilgi yazarsan telif yiyeceğini pek sanmıyorum.
Eğer video'nun açıklamalar kısmında bu şarkıyı kullandığına dair bir bilgi yazarsan telif yiyeceğini pek sanmıyorum.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 1 Mayıs 2023 #3 Evet telifli. Attığınız video da telif yemiş zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet telifli. Attığınız video da telif yemiş zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.860 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2023 #4 southwest dedi: Evet telifli. Attığınız video da telif yemiş zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... w1cked dedi: Eğer video'nun açıklamalar kısmında bu şarkıyı kullandığına dair bir bilgi yazarsan telif yiyeceğini pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim.
southwest dedi: Evet telifli. Attığınız video da telif yemiş zaten. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... w1cked dedi: Eğer video'nun açıklamalar kısmında bu şarkıyı kullandığına dair bir bilgi yazarsan telif yiyeceğini pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam çok teşekkür ederim.