Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #1 Bhop Jailbreak filan bunlara nereden gideceğiz? Bir de jaili anlatan videolar var mı? Tam bilmiyorum da.
Bhop Jailbreak filan bunlara nereden gideceğiz? Bir de jaili anlatan videolar var mı? Tam bilmiyorum da.
volkSWAGen666 Centipat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 568 Çözümler 2 Yer Fugging, Üst Avusturya 29 Aralık 2022 #2 Nanooo dedi: Bhop Jailbreak filan bunlara nereden gideceğiz? Bir de jaili anlatan videolar var mı? Tam bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucuları kısımından, veya Konsol'a "connect xxx.xx.xx" yazarak. Artı 0 Eksi
Nanooo dedi: Bhop Jailbreak filan bunlara nereden gideceğiz? Bir de jaili anlatan videolar var mı? Tam bilmiyorum da. Genişletmek için tıkla... Topluluk sunucuları kısımından, veya Konsol'a "connect xxx.xx.xx" yazarak.
Klzz Hectopat Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 939 Makaleler 1 Çözümler 3 29 Aralık 2022 #3 Topluluk sunucuları kısmından girebilirsin. Orada surf, KZ, DM, Jailbreak vb. sunucuları bulabilirsin. Artı 0 Eksi
Topluluk sunucuları kısmından girebilirsin. Orada surf, KZ, DM, Jailbreak vb. sunucuları bulabilirsin.
KS KS Nanooo Decapat Katılım 25 Nisan 2022 Mesajlar 504 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2022 #4 volkSWAGen666 dedi: Topluluk sunucuları kısımından, veya Konsol'a "connect xxx.xx.xx" yazarak. Genişletmek için tıkla... Xxx mi yazcaz ornekmi verdin Artı 0 Eksi
volkSWAGen666 dedi: Topluluk sunucuları kısımından, veya Konsol'a "connect xxx.xx.xx" yazarak. Genişletmek için tıkla... Xxx mi yazcaz ornekmi verdin