E Ensar54 Hectopat Katılım 2 Temmuz 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2016 #1 Ben 1-2 aylik CS:GO oyuncusuyum. Bugün; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki yapip sildim sonra basit eglence ya da rekabetcide 3 basinca bicak alamiyorudum. Steam'dan diskteki dosyalari sil yapip tekrar yaptim duzelmedi. Nedeni nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Eylül 2016
Ben 1-2 aylik CS:GO oyuncusuyum. Bugün; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videodaki yapip sildim sonra basit eglence ya da rekabetcide 3 basinca bicak alamiyorudum. Steam'dan diskteki dosyalari sil yapip tekrar yaptim duzelmedi. Nedeni nedir acaba?
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Eylül 2016 #2 Yanlızca sv_cheats 1 komutu yazılı iken çalışır dostum. O komutu da ancak botlarla yada arkadaşlarınla oynarken yazabilirsin.
Yanlızca sv_cheats 1 komutu yazılı iken çalışır dostum. O komutu da ancak botlarla yada arkadaşlarınla oynarken yazabilirsin.