Emrayii Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Lenovo Idepad Gaming 3 15ACH6 8 GB Bellek Ryzen 5 5600H RTX 3060 (95W) Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #1 Bıçak alacağım bütçe 2200-2300 arası ama Factory New mi Minimal Wear mi alsam bilemedim. MW alsam FN'e hasret kalır mıyım?
Bıçak alacağım bütçe 2200-2300 arası ama Factory New mi Minimal Wear mi alsam bilemedim. MW alsam FN'e hasret kalır mıyım?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 23 Temmuz 2022 #2 MW almanı önermem, ya FN ya da FT al. Floatına iyi bak çok fazla olmasın.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.796 Çözümler 26 Yer Muğla 23 Temmuz 2022 #3 Bıçağına göre değişir ama bir heves için alıyorsan alma. Bıçak alıp sattım zamanında ona göre karar ver.
Bıçağına göre değişir ama bir heves için alıyorsan alma. Bıçak alıp sattım zamanında ona göre karar ver.
Emrayii Hectopat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 73 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Playstation 5 Lenovo Idepad Gaming 3 15ACH6 8 GB Bellek Ryzen 5 5600H RTX 3060 (95W) Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #4 Rustin Cohle dedi: Bıçağına göre değişir ama bir heves için alıyorsan alma. Bıçak alıp sattım zamanında ona göre karar ver. Genişletmek için tıkla... Bıçak alınır mı alınmaz Yszuf dedi: MW almanı önermem, ya FN ya da FT al. Floatına iyi bak çok fazla olmasın. Genişletmek için tıkla... MW, FT'den daha iyi değil mi, ben mi yanlış biliyorum?
Rustin Cohle dedi: Bıçağına göre değişir ama bir heves için alıyorsan alma. Bıçak alıp sattım zamanında ona göre karar ver. Genişletmek için tıkla... Bıçak alınır mı alınmaz Yszuf dedi: MW almanı önermem, ya FN ya da FT al. Floatına iyi bak çok fazla olmasın. Genişletmek için tıkla... MW, FT'den daha iyi değil mi, ben mi yanlış biliyorum?
vaxq Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 1.101 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #6 Almamaya.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 23 Temmuz 2022 #7 Emrayii dedi: MW, FT'den daha iyi değil mi, ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... MW'nin floatı FT'den daha iyi ama piyasası o kadar iyi değil. Oyunda en hızlı şekilde piyasası yürüyen skinler sırasıyla FT-FN-MW-BS-WW diye ilerliyor.
Emrayii dedi: MW, FT'den daha iyi değil mi, ben mi yanlış biliyorum? Genişletmek için tıkla... MW'nin floatı FT'den daha iyi ama piyasası o kadar iyi değil. Oyunda en hızlı şekilde piyasası yürüyen skinler sırasıyla FT-FN-MW-BS-WW diye ilerliyor.