CS:GO bıçak fiyatları artışı

Ronaldo12344

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bu aralar fark ettim de neredeyse tüm bıçaklarda artış olmuş. Skinlerde oldu mu bakmadım. Dolardan dolayı falan mı yoksa başka bir şey mi bu? (dolar kurunu güncellediklerinden daha da sonra artış oldu.) Kur güncellemesi dediğim en son 8 TL olduktan sonra güncellediker diye biliyorum. 8.4 falan oldu bu aralar ondan mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Steam pazarı anlık olarak dolar kaç paraysa onu baz alarak fiyatları gösterir. Dolar kuruyla alakalı yani.

Benim bildiğim kur bir süre sabit kaldığı zaman fiyatları değiştiriyorlar. Yurtdışı fiyatınada baktınız mı? Yurtdışı fiyatına bakarsanız, çözüme ulaşabiliriz gibi geliyor.

Skin fiyatlarında sabit kur olmaz, anlık direkt çevrilir. Sabit kur oyunlarda olur sadece.

Emin misin peki? Dolar kuru güncellendiğinde her şey güncellenip o kurda kalıyor sanıyordum. Tüh be bir günle kelebeği kaçırdım 20 gün önce o zaman alsam 2.8k ydı simdi 3.250 falan

Emin misin peki? Dolar kuru güncellendiğinde her şey güncellenip o kurda kalıyor sanıyordum. Tüh be bir günle kelebeği kaçırdım 20 gün önce o zaman alsam 2.8k ydı simdi 3.250 falan

Eminim. Skinler ile oyunlar bir değil. Skinlerde sabit kur muhabbeti yok, direkt çevrilir.

2015 yılında aldığım Bayonet Fade 875 lira civarıydı , şuan 7800-8000 civarında geziniyor...
Durumlar maalesef böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…