CS:GO bıçak satılmalı mı?

Deniz.Ali

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşımla bıçak almaya girişmiştik, o aralar elimde fazlaca para vardı. bir kısmı ile 1250TL'ye "gut knife bright water" satın aldım. Şu anda bıçağın fiyatı 4000TL oldu. Özel bir ihtiyacım yok fakat bazı arkadaşlarım bıçağın fiyatının çok düşeceğini elimden çıkarmam gerektiğini, bazı arkadaşlarım ise elimde tutmam gerektiğini fiyatının yükseleceğini söylüyor.

Sizce ne yapmam gerek?

Arkadaşımla bıçak almaya girişmiştik, o aralar elimde fazlaca para vardı. bir kısmı ile 1250TL'ye "gut knife bright water" satın aldım. Şu anda bıçağın fiyatı 4000TL oldu. Özel bir ihtiyacım yok fakat bazı arkadaşlarım bıçağın fiyatının çok düşeceğini elimden çıkarmam gerektiğini, bazı arkadaşlarım ise elimde tutmam gerektiğini fiyatının yükseleceğini söylüyor.

Sizce ne yapmam gerek?
Dolar etkisi ile itemlerimin fiyatları baya arttı, CS 2 ile birlikte fiyatlar artacak diyenler var kutu stoklayanlar var, bence fiyat artabilir, fakat Steam üzerinden mi satacaksın ? Nakit satarsan baya uyguna vermek zorunda kalıyosun.

Arkadaşımla bıçak almaya girişmiştik, o aralar elimde fazlaca para vardı. Bir kısmı ile 1250TL'ye "gut knife bright water" satın aldım. Şu anda bıçağın fiyatı 4000TL oldu. Özel bir ihtiyacım yok fakat bazı arkadaşlarım bıçağın fiyatının çok düşeceğini elimden çıkarmam gerektiğini, bazı arkadaşlarım ise elimde tutmam gerektiğini fiyatının yükseleceğini söylüyor.

Sizce ne yapmam gerek?

Kanka istersen sat çünkü CS 2 çıkana kadar düşer. CS 2 çıkınca da düşer ama sonra geri artar hemen hemen aynı fiyata gelir ama bundan fazla da artmaz bence.

Arkadaşımla bıçak almaya girişmiştik, o aralar elimde fazlaca para vardı. Bir kısmı ile 1250TL'ye "gut knife bright water" satın aldım. Şu anda bıçağın fiyatı 4000TL oldu. Özel bir ihtiyacım yok fakat bazı arkadaşlarım bıçağın fiyatının çok düşeceğini elimden çıkarmam gerektiğini, bazı arkadaşlarım ise elimde tutmam gerektiğini fiyatının yükseleceğini söylüyor.

Sizce ne yapmam gerek?

CS:GO pazarından çok anlamam fakat ben kayda değer bir düşüş yaşayacağını sanmıyorum. Sonuçta arz talep meselesi. CS2 çıkınca oyun canlanacak ve daha fazla skin, bıçak alınacak. Ben olsam şimdi satmazdım. Ha hadi diyelim CS2 de fiyatlar düştü çok düşeceğini, seni üzeceğini sanmıyorum. Yeni bir oyun çıkmış neden düşsün ki yani sebep ne? Hadi düştü diyelim, en geç 1 yıl sonra CS2'nin hypeı biterse aşağı yukarı aynı fiyatlara oturur. Eğer hypedan dolayı bir düşüş olursa diye dedim de olmaz YTD.

Mevcut eşyanın topluluk pazarında nisan ayında ne kadar artmış-azalmış ona bir bakmanı öneririm. Nisan ayında CS2 ile ilgili videolar haberler yayınlanmıştı yanılmıyorsam onunla birlikte CS skinlerinde-kasalarda fiyatlarda baya bir değişiklik olmuştu. CS2 çıktığında da aynı şekilde değişim olur. Ytd.

Sizce ne yapmam gerek?

Son düzenleme:
Dolar etkisi ile itemlerimin fiyatları baya arttı, CS 2 ile birlikte fiyatlar artacak diyenler var kutu stoklayanlar var, bence fiyat artabilir, fakat Steam üzerinden mi satacaksın ? Nakit satarsan baya uyguna vermek zorunda kalıyosun.
Steam üzerinden satıp %90 ile bozdururum muhtemelen , 400TL ye yakın zararım olur

Mevcut eşyanın topluluk pazarında nisan ayında ne kadar artmış-azalmış ona bir bakmanı öneririm. Nisan ayında CS2 ile ilgili videolar haberler yayınlanmıştı yanılmıyorsam onunla birlikte CS skinlerinde-kasalarda fiyatlarda baya bir değişiklik olmuştu. CS2 çıktığında da aynı şekilde değişim olur.
CS:GO pazarından çok anlamam fakat ben kayda değer bir düşüş yaşayacağını sanmıyorum. Sonuçta arz talep meselesi. CS2 çıkınca oyun canlanacak ve daha fazla skin, bıçak alınacak. Ben olsam şimdi satmazdım. Ha hadi diyelim CS2 de fiyatlar düştü çok düşeceğini, seni üzeceğini sanmıyorum. Yeni bir oyun çıkmış neden düşsün ki yani sebep ne? Hadi düştü diyelim, en geç 1 yıl sonra CS2'nin hypeı biterse aşağı yukarı aynı fiyatlara oturur. Eğer hypedan dolayı bir düşüş olursa diye dedim de olmaz YTD.
Kasa almamı önerir misiniz ?

Kasa almamı önerir misiniz ?
Kasalar belli bir adetle sınırlı olduğu için kasa açıldıkça kasa sayıları azalıyor. Kasa sayısı da azalınca mantık olarak fiyat yükseliyor. CS2 çıkınca belli bir hype olacak bu yüzden kasa açma oranı artar ve kasa sayıları azaldığı için fiyat yükselir diye düşünüyorum. Eğer toplu olarak kasa alacaksan belki kısa sürede kayda değer bir kar bırakmaz ama yıllar sonra kar edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı