CS:GO bıçak satışa çıkardım ve profilime yorum yaptılar

oÖmerr

Hectopat
Daha fazla  
İlk defa bıçak satıyorum CS'den Steam pazarından satışa çıkardım ve 1 dakika falan sonra profilime 2 kişi yorum yaptı. Bunlara yanıt versem eklesem sıkıntı olur mu, normal midir bu durum?

Dosya Ekleri

• asd3bnmab.JPG
    23,7 KB · Görüntüleme: 175
Normal, dolandırmaya çalışacaklardır veya takas için uğraşacaklardır. Dikkatli olun.

İlk defa bıçak satıyorum CS'den Steam pazarından satışa çıkardım ve 1 dakika falan sonra profilime 2 kişi yorum yaptı. Bunlara yanıt versem eklesem sıkıntı olur mu, normal midir bu durum?

Dolandırıcılar bende yaşadım bunu sakın kabul etmeyin bana haftada 5-10 tane yabancılardan istek geliyor.

Yoruma cevap vermekten ne gibi bir sıkıntı olabilir? Link falan atarlarsa girmeyin sadece, herhangi bir takas teklifine yanıt vermezseniz veya attıkları bağlantılara girmezseniz dolandırılmazsınız.

Kesinlikle eklemeyin. Bu kişiler sizi dolandırmaya çalışacaktır. Bu takas işlerini yapan kişiler sizlere ulaşmaya çalışmazlar.

Her dakika sana mesaj yollayacaklar engelle gitsin.

Mesajlarını sil engelle geç. Bıçağın olunca dolandırmaya çalışacaklar muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…