CS:GO Bilgisayarınızla ilgili bir sorun VAC sistemini engelliyor

Makaleler
8
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar. Bugün basit eğlence oynarken bu hataya rastladım. İlk karşılaştığımda yöneltilen sayfadaki yöntemlerden birisini uyguladım. Tekrar oyuna girebildim fakat yine karşıma geldi. Bu sefer ne yapacağım hakkında bir fikir yok. Hiç zararlı bir yazılım yok. VAC sistemini tetikleyecek her programı sildim. Acaba ne yapmalıyım ?

Arkadaşlar. Bugün basit eğlence oynarken bu hataya rastladım. İlk karşılaştığımda yöneltilen sayfadaki yöntemlerden birisini uyguladım. Tekrar oyuna girebildim fakat yine karşıma geldi. Bu sefer ne yapacağım hakkında bir fikir yok. Hiç zararlı bir yazılım yok. VAC sistemini tetikleyecek her programı sildim. Acaba ne yapmalıyım ?
Sisteminde güvenlik duvarı(antivirüs,internet güvenliği vs. şeklinde) var ve aktif ise devre dışı bırakmayı dene.

CS GO oynamıyorum fakat illaki oyun dosyalarını kontrol et seçeneği vardır. Denemekte fayda olabilir.

İki kez denedim. Sonuç yine aynı. @Recep Baltaş Abimizi konuya davet etmek istiyorum.

Arkadaşlar oyunu silip tekrar kurdum. Normalde oyun 4.8 GB iken benim dosyalar 11 GB çıktı :D. Demekki birçok config ve map'ten sonra dosyalar şişince VAC sistemi ötmeye başladı. Birde Eşleştirme sunucusuna bağlı değilsiniz sorununu çözdüm. Bunun yöntemi çok basit. Steamı yönetici olarak çalıştırmanız yeterli.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı