CS:GO Bir Süre Sonra FPS'in Düşmesi

kırmank

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar,
CS GO oyununda 100-200 arası FPS ile oynuyorum. 7-8 saat sonra FPS yavaş yavaş azalmaya başlıyor. 90, 80, 70, 60 derken 10'a kadar düşüyor. FPS 10'a kadar düştükten sonra grafik ayarlarını en düşüğe alsam da fayda etmiyor fakat oyunu kapatıp açtığımda FPS normal değerlere dönüyor. Sorun acaba neyden kaynaklı?
Teşekkürler.

RAM'in düşükse çok normal. Hem 7-8 saatten bahsediyoruz hocam, FPS düşmesi çok normal değil mi?

Bilgisayar fazla ısındığından fps düşmesi oluyor. Bu çok normal. Çünkü bütün bilgisayar parçalarını yoruyorsunuz. Ve mutlaka ama mutlaka her 30 dakika bi pcden biraz kalkın uzaklaşın dinlenin.

Bilgisayar fazla ısındığından fps düşmesi oluyor. Bu çok normal. Çünkü bütün bilgisayar parçalarını yoruyorsunuz. Ve mutlaka ama mutlaka her 30 dakika bi pcden biraz kalkın uzaklaşın dinlenin.
Bana garip gelen oyundan çıkıp girdiğinde nasıl eski FPS'ini alıyor

Bu sorun en son gelen ses güncellemesiyle birlikte bende'de oluştu. 300 sabit fps alırken belli bir zamandan sonra 140'lara kadar fps düşüyor. Oyunu kapatıp açınca tekrardan fps 300'lere çıkıyor. Sistemim gayet iyi güncellemeden önce 12-13 saat oyun açık kalsa dahi fps'ten çok fazla ödün vermiyordu.

Oyunu aşağıya alıp sıcaklık değerlerine baktığımda değerlerin normal olduğunu gördüm.
Özet sistemim:
- Asus RX460 2GB Ekran Kartı
- AMD X4 860K İşlemci
- G Skill 8GB 1600 Mhz RAM
Diğer parçalar oyun performansına fazla etki etmediği için yazmadım.

Sorunu ekran kartı driver güncelleyerek çözdüm, yardımlarınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…