CS:GO biter mi?

Neyse arkadaşlar çok tartışmaya gerek yok herkes istediğini oynasın ki CS savunucularının en az 5 katı paramı zamanımı ve emeğimi CS'ye vermiş sonra da üzülerek bırakmış biri olsamda tartıştık düzgünce siz 250 TL verip hilelere karşı çıldırmak veya başka istemciden oyun oynamak ( Faceit ) istiyor olabilirsiniz birşey diyemem başarılar dilerim.

Jssjsjsj Valoda daha fazla hile var CS go ya kıyasla.

Hocam valo popülerliği düşünce de bu görüşlerinizin arkasında duracak mısınız?
Oyunun ne tabanlı olduğu popülerliği ile bir alakası yok tabi ki durucam bir gün hileler tarafından ele geçirilmiş bir oyun olduğunda muhtemelen bırakıp CS için söylediklerimi söyleyeceğim o zaman da CS savunur gibi Valorant savunulur muhtemelen.

FPS oyunu aim gerektirir haberiniz olsunda maalesef sattım hesabımı bırakıp CS'ye döndüm geri ve aimin ne olduğunu tekrar anladım.

Koşarak vurmanın skill olduğu bir oyun CS'ye rakip falan olamaz. Koşarak adam vuranlar kendini e sporcu zannetmiş. Bu arada Valorant'ta rankım elmas-yücelikti.

Ağzı olan konuşuyor boş vermek lazım adam ücretsiz CS'de hilelere denk gelmiş CS'de sadece hile var diye ağlıyor.

Oyunda koşarak adam vurmanın olduğu düşünen biri zaten oynamamalı Valorant'ı. Ayrıca bulunduğunuz rank aralığı zaten iyi değil.

XD bahaneye bak oyunun ilk gününden beri herkesin yakındığı konu koşarak adam vurmak.
Ayrıca rank aralığının iyi olmasına gerek yok her eloda koşarak saçma salak HS'ler atılıyor oyun sadece para kazanmaya odaklı skin almaniza odakli Vanguard denen CCleaner'i bile banlayan sistemi savunuyorsunuz. Hem Valorant'ı Riot değil de X firması çıkarsa ilk senesinde sunucuların fişini çekerdi emin olun ayrıca arkadaşların dediği gibi popülerliği bitince savunmayacaksınız ayrıca CS de oyunun parası çıkıyor kasalar ile.

Ücretsiz oyun = daha fazla hile.
Ayrıca 250 TL verince toxic bir oyuncu değilseniz hile gelmiyor.

Hocam Valorant popülerliği düşünce de bu görüşlerinizin arkasında duracak mısınız?

Boşuna anlatıyorsunuz bildiğini okuyacak arkadaş Riot çıkarmasa Valorant'ya sövüp bırakmıştı bile tahminimce para yatırdığından bırakamıyor şu an boşa gitmesin diye para malum Valorant'ta csdeki gibi topluluk pazarı yok skinleri elden çıkaramaz

Güzel ancak yeteri kadar destek ve oyuna emek vermiyorlar, işin sadece ticarete döküldüğünü hissetmemek elde değil.

4500 saat CS:GO oynamış Global rankına ulaşmış Faceit'te 9 leveli görmüş biri olarak max Eagle rankına çıkmış kişilerle konuşmaya çalışmak benim hatamdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…