Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2019 #1 Başlatma seçeneklerim: Kod:Panoya kopyala -language textmodorel +exec autoexec -nod3d9ex -noaafonts +mat_vignette_enable 0 -high -tickrate 128 -novid -threads 4 -nod3d10 -freq 60 -processheap -refresh 60 -novid -nojoy -noforcemparms -noforcemaccel -high +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2 Ekran kartı ayarlarım: Bir şekilde kaldırmışım ama nasıl geri getireceğimi bilmiyorum. Yardım edecek var mı?
Başlatma seçeneklerim: Kod:Panoya kopyala -language textmodorel +exec autoexec -nod3d9ex -noaafonts +mat_vignette_enable 0 -high -tickrate 128 -novid -threads 4 -nod3d10 -freq 60 -processheap -refresh 60 -novid -nojoy -noforcemparms -noforcemaccel -high +cl_forcepreload 1 +mat_queue_mode 2 Ekran kartı ayarlarım: Bir şekilde kaldırmışım ama nasıl geri getireceğimi bilmiyorum. Yardım edecek var mı?
Dangdro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 1.397 Makaleler 1 Çözümler 3 11 Haziran 2019 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işine yarar. Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işine yarar.
KS KS Anil26 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 2.910 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2019 #3 Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işine yarar. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım 1050Ti, işlemci i5 4570. Intel Denetim Masası bulunmuyor, internetten driver yüklemeye çalıştığımda ise uyumlu değil sorununu vermişti. Çözünürlüğüm de 1024x768. Bir daha indirdim. Yine aynı. Son düzenleme: 11 Haziran 2019 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu işine yarar. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım 1050Ti, işlemci i5 4570. Intel Denetim Masası bulunmuyor, internetten driver yüklemeye çalıştığımda ise uyumlu değil sorununu vermişti. Çözünürlüğüm de 1024x768. Bir daha indirdim. Yine aynı.