QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.288 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 CS:GO'da Black bar oluyor. NVIDIA ekran kartı var. Laptop kullanıyorum. Ancak olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2023
CS:GO'da Black bar oluyor. NVIDIA ekran kartı var. Laptop kullanıyorum. Ancak olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm yucekrallucifer 28 Ağustos 2023 QTV dedi: Intel i7 12700H. Genişletmek için tıkla... Bu bölümden tam ekran ölçeklendirin hocam.
yucekrallucifer Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 Yer Biga 28 Ağustos 2023 #2 QTV dedi: CS:GO'da Black bar oluyor. NVIDIA ekran kartı var. Laptop kullanıyorum. Ancak olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemci Intel mi AMD mi? Artı 0 Eksi
QTV dedi: CS:GO'da Black bar oluyor. NVIDIA ekran kartı var. Laptop kullanıyorum. Ancak olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... İşlemci Intel mi AMD mi?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2.958 Çözümler 83 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Ağustos 2023 #3 Nvidia denetim masasından ekran sekmesinden resimdekileri uygularsanız düzelir. Artı 0 Eksi
KS KS QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.288 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #4 Murat Can Şimşek dedi: Eki Görüntüle 1921661 Nvidia denetim masasından ekran sekmesinden resimdekileri uygularsanız düzelir. Genişletmek için tıkla... sadece bunlar mevcut Dosya Ekleri image.png 214,9 KB · Görüntüleme: 35 Artı 0 Eksi
Murat Can Şimşek dedi: Eki Görüntüle 1921661 Nvidia denetim masasından ekran sekmesinden resimdekileri uygularsanız düzelir. Genişletmek için tıkla... sadece bunlar mevcut
yucekrallucifer Centipat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 258 Çözümler 1 Yer Biga 28 Ağustos 2023 #5 Murat Can Şimşek dedi: Eki Görüntüle 1921661 NVIDIA Denetim Masası'ndan ekran sekmesinden resimdekileri uygularsanız düzelir. Genişletmek için tıkla... Bazı laptoplarda bu ayar yok hocam konu sahibinin laptopunda da bulunmuyor herhalde. Artı 0 Eksi
Murat Can Şimşek dedi: Eki Görüntüle 1921661 NVIDIA Denetim Masası'ndan ekran sekmesinden resimdekileri uygularsanız düzelir. Genişletmek için tıkla... Bazı laptoplarda bu ayar yok hocam konu sahibinin laptopunda da bulunmuyor herhalde.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #6 QTV dedi: Sadece bunlar mevcut. Genişletmek için tıkla... Intel işlemci mi kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.288 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #7 yucekrallucifer dedi: İşlemci Intel mi AMD mi? Genişletmek için tıkla... intel i7 12700h Artı 0 Eksi
O okkymnc Decapat Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #8 QTV dedi: sadece bunlar mevcut Genişletmek için tıkla... intel işlemciyse intel ayarlarında var aynı ayar. Artı 0 Eksi
QTV dedi: sadece bunlar mevcut Genişletmek için tıkla... intel işlemciyse intel ayarlarında var aynı ayar.
P Pasha00 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 293 28 Ağustos 2023 #9 QTV dedi: CS:GO'da Black bar oluyor. NVIDIA ekran kartı var. Laptop kullanıyorum. Ancak olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Laptopta olmuyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
QTV dedi: CS:GO'da Black bar oluyor. NVIDIA ekran kartı var. Laptop kullanıyorum. Ancak olmuyor. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Laptopta olmuyor diye biliyorum.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.210 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #10 Masaüstünde sağ tıklayın, Intel HD Grafikleri olacak ona tıklayın. Ekran kısmına gelin tam ekran ölçeklendir seçeneceğini seçip uygulama ayarlarını geçersiz kıla tıklayın. Artı 0 Eksi
Masaüstünde sağ tıklayın, Intel HD Grafikleri olacak ona tıklayın. Ekran kısmına gelin tam ekran ölçeklendir seçeneceğini seçip uygulama ayarlarını geçersiz kıla tıklayın.