X xgamexxx Hectopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #1 Oyuna girdiğimde çözünürlüğü değiştirmek istiyorum fakat böyle etrafı siyah oluyor. Driverlar da güncel olmasına rağmen olmuyor. Eki Görüntüle 364976 Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2019
Oyuna girdiğimde çözünürlüğü değiştirmek istiyorum fakat böyle etrafı siyah oluyor. Driverlar da güncel olmasına rağmen olmuyor. Eki Görüntüle 364976
Çözüm X X xgamexxx 1 Şubat 2019 Darkisback dedi: Monitörünüzün ve ekran kartınızın modelini yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum çözdüm sorunu. Ekran modunu tam ekran pencereliden çıkardım ve tam ekran yaptım oldu.
Darkisback dedi: Monitörünüzün ve ekran kartınızın modelini yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum çözdüm sorunu. Ekran modunu tam ekran pencereliden çıkardım ve tam ekran yaptım oldu.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 31 Ocak 2019 #2 Sistem özelliklerinizi belirtin. Bağlantıdaki rehbere göre resmi 1 MB boyutuna çevirip paylaşın. Resim Sıkıştırma ve Çözünürlük Düşürme Rehberi - Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Sistem özelliklerinizi belirtin. Bağlantıdaki rehbere göre resmi 1 MB boyutuna çevirip paylaşın. Resim Sıkıştırma ve Çözünürlük Düşürme Rehberi - Technopat Sosyal
Darkisback Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2018 Mesajlar 3.975 Makaleler 6 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2019 #3 Monitörünüzün ve ekran kartınızın modelini yazabilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS X xgamexxx Hectopat Katılım 17 Haziran 2016 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2019 #4 Darkisback dedi: Monitörünüzün ve ekran kartınızın modelini yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum çözdüm sorunu. Ekran modunu tam ekran pencereliden çıkardım ve tam ekran yaptım oldu. Artı 0 Eksi Çözüm
Darkisback dedi: Monitörünüzün ve ekran kartınızın modelini yazabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Dostum çözdüm sorunu. Ekran modunu tam ekran pencereliden çıkardım ve tam ekran yaptım oldu.