CS:GO Black bars kalkmıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Radeon ayarlarından ne yaparsam yapayım sürekli 4 köşede de siyahlıklar kalıyor. Ne yapmalıyım? Tam panel seçmeme rağmen böyle. PC çözünürlüğünü 1024x768 ayarlıyorum, onu tam panel yapıyor, aynı anda CS'ye geçiyorum, yine ortalıyor. Kafayı yiyeceğim.

windows 10 görüntü ayarlarından biraz aşağıya indiğinizde ortalanmış olarak seçili bir ayar olması lazım 4 tarafta olması için onu uzatılmış yapın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam o Radeon sürümü eski. Yenisinde Tam panel seçiyorum, oyun kısmından da tam panel seçiyorum ama hala 4 tarafta da siyahlık var.
Ya valla kafayı yiyeceğim ya. Hangi videoyu izleyip yapsam da olmuyor, GPU ölçekleme kapalı, Tam panel modunda ama hala 4 köşeden black bars. Çıldıracağım.

Son düzenleme:

Kral sorunu çözebildin mi aynı sorunla karşı karşıyayım sıkıntı monitörden mi diye düşünmeye başladım tam panel yapıyorum yine de olmuyor.

Kral sorunu çözebildin mi aynı sorunla karşı karşıyayım sıkıntı monitörden mi diye düşünmeye başladım tam panel yapıyorum yine de olmuyor.
Ekran kartınız Nvidia ise Nvidia denetim masasından Ekran>Masaüstü boyutunu ve konumunu ayarla sekmesi altından ölçeklendirmeyi tam ekran yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…