RzaBala Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 141 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar yeni Gaming kulaklık aldım ama CS:GO'ya girince ses çok az ve boğuk geliyor sizce bu neden olabilir? Kulaklık ismi: A4 Tech Bloody G430. Başka hiçbir oyunda böyle bir problemim yok. YouTube izleyincede böyle bir problem olmuyor.
Arkadaşlar yeni Gaming kulaklık aldım ama CS:GO'ya girince ses çok az ve boğuk geliyor sizce bu neden olabilir? Kulaklık ismi: A4 Tech Bloody G430. Başka hiçbir oyunda böyle bir problemim yok. YouTube izleyincede böyle bir problem olmuyor.
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 20 Temmuz 2020 #2 Oyunun ses ayarlarında bir değişiklik yapmanız gerekebilir, benim merak ettiğim o kulaklığı nereden aldınız? Artı 0 Eksi
Oyunun ses ayarlarında bir değişiklik yapmanız gerekebilir, benim merak ettiğim o kulaklığı nereden aldınız?
KS KS RzaBala Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 141 Yer Azerbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2020 #3 Rashmore dedi: Oyunun ses ayarlarında bir değişiklik yapmanız gerekebilir, benim merak ettiğim o kulaklığı nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Ben Azerbaycanlayım. Yani Azerbaycanda yaşıyorum. ama sorun oyunda. kulaklık mis gibi çalışıyor. sadece CSGO'da o problem oluyor. Artı 0 Eksi
Rashmore dedi: Oyunun ses ayarlarında bir değişiklik yapmanız gerekebilir, benim merak ettiğim o kulaklığı nereden aldınız? Genişletmek için tıkla... Ben Azerbaycanlayım. Yani Azerbaycanda yaşıyorum. ama sorun oyunda. kulaklık mis gibi çalışıyor. sadece CSGO'da o problem oluyor.
xHypernotra Centipat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 47 24 Mayıs 2021 #4 RzaBala dedi: Ben Azerbaycanlayım. Yani Azerbaycanda yaşıyorum. ama sorun oyunda. kulaklık mis gibi çalışıyor. sadece CSGO'da o problem oluyor. Genişletmek için tıkla... sorunu çözebildinmi Artı 0 Eksi
RzaBala dedi: Ben Azerbaycanlayım. Yani Azerbaycanda yaşıyorum. ama sorun oyunda. kulaklık mis gibi çalışıyor. sadece CSGO'da o problem oluyor. Genişletmek için tıkla... sorunu çözebildinmi