Herhangi bir varlık Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 Birçok profesyonel oyuncunun yaptığı animasyon iptali bomba nasıl atılır? Flash için vesairede yapıyorlar bunu. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Birçok profesyonel oyuncunun yaptığı animasyon iptali bomba nasıl atılır? Flash için vesairede yapıyorlar bunu. Örnek: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tyrist Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 30 Mart 2023 #2 128 tick olduğu icin diye biliyorum.
2 266451 Hectopat Katılım 24 Haziran 2019 Mesajlar 301 Çözümler 2 30 Mart 2023 #3 Bomba elinizdeyken sol tık yapıp hemen silahı elinize alın.
ALLONY Megapat Katılım 25 Ekim 2017 Mesajlar 180 Çözümler 1 Yer Muğla 30 Mart 2023 #4 Alias kodlarıyla kendi komutlarını yapıyolar. Örnek; alias +Flash "use weapon_flashbang;+attack" alias -Flash "-attack" bind mouse4 +Flash Kodun çalışıp çalışmadığını bilmiyorum, hatırladığım kadarını yazdım. Ama alias kodun çalışma prensibi böyle. Son düzenleme: 30 Mart 2023
Alias kodlarıyla kendi komutlarını yapıyolar. Örnek; alias +Flash "use weapon_flashbang;+attack" alias -Flash "-attack" bind mouse4 +Flash Kodun çalışıp çalışmadığını bilmiyorum, hatırladığım kadarını yazdım. Ama alias kodun çalışma prensibi böyle.