Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 16 Ocak 2022 #1 CS:GO bombanın kodu niye yıllardır hep aynı? Bir sırrı mı var?
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 16 Ocak 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.790 Çözümler 26 Yer Muğla 16 Ocak 2022 #3 Pismaniyee dedi: CS:GO bombanın kodu niye yıllardır hep aynı? Bir sırrı mı var? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Pismaniyee dedi: CS:GO bombanın kodu niye yıllardır hep aynı? Bir sırrı mı var? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O oylesine1i Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 1.231 Çözümler 4 16 Ocak 2022 #4 Bunun bilinen bir sebebi yok diye biliyorum.
Kadir.R Kilopat Katılım 11 Ağustos 2018 Mesajlar 351 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fikir adamı 16 Ocak 2022 #5 Gabe Newell'e dedimki kardeşim bomba kodunu 7355608 bu şekilde yapacaksınız dedim. O da tamamdır abi nasıl istersen dedi. O şekilde gelişti yani olaylar(!)
Gabe Newell'e dedimki kardeşim bomba kodunu 7355608 bu şekilde yapacaksınız dedim. O da tamamdır abi nasıl istersen dedi. O şekilde gelişti yani olaylar(!)
JamesBond007 Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #6 Gabe Newell adlı şahıs piyango tutturup Steam'i kuruyor sonra CS:GO'ya ekliyordu dedem anlatmıştı bana da.
Gabe Newell adlı şahıs piyango tutturup Steam'i kuruyor sonra CS:GO'ya ekliyordu dedem anlatmıştı bana da.
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 16 Ocak 2022 #7 JamesBond007 dedi: Gabe Newell adlı şahıs piyango tutturup Steam'i kuruyor sonra CS:GO'ya ekliyordu dedem anlatmıştı bana da. Genişletmek için tıkla... Deden eskiden işi gücü varken CS:GO'da rank mı kasıyordu? (!)
JamesBond007 dedi: Gabe Newell adlı şahıs piyango tutturup Steam'i kuruyor sonra CS:GO'ya ekliyordu dedem anlatmıştı bana da. Genişletmek için tıkla... Deden eskiden işi gücü varken CS:GO'da rank mı kasıyordu? (!)
JamesBond007 Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #8 Sosyal Kullanıcısı dedi: Deden eskiden işi gücü varken CS:GO'da rank mı kasıyordu? (!) Genişletmek için tıkla... Ben sana resmin niye Acun diyor muyum?
Sosyal Kullanıcısı dedi: Deden eskiden işi gücü varken CS:GO'da rank mı kasıyordu? (!) Genişletmek için tıkla... Ben sana resmin niye Acun diyor muyum?
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 16 Ocak 2022 #9 JamesBond007 dedi: Ben sana resmin niye Acun diyor muyum? Genişletmek için tıkla... Cevabı cidden merak etmiştim, teşekkürler hocam.
JamesBond007 dedi: Ben sana resmin niye Acun diyor muyum? Genişletmek için tıkla... Cevabı cidden merak etmiştim, teşekkürler hocam.
JamesBond007 Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #10 Sosyal Kullanıcısı dedi: Cevabı cidden merak etmiştim, teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Desenize hocam tabii cevaplarım, dedem eskiden Hakkari'de dağ komandosu olarak görev yapmış o yüzden o söz ünlü oldu.
Sosyal Kullanıcısı dedi: Cevabı cidden merak etmiştim, teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Desenize hocam tabii cevaplarım, dedem eskiden Hakkari'de dağ komandosu olarak görev yapmış o yüzden o söz ünlü oldu.