Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 3 Ocak 2022 #1 Merhaba, arkadaşımla beraber botlarla 2V20 atmak istiyoruz. Nasıl yapacağız? Yardımcı olursanız sevinirim. Yapmak istediğim şu videodaki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, arkadaşımla beraber botlarla 2V20 atmak istiyoruz. Nasıl yapacağız? Yardımcı olursanız sevinirim. Yapmak istediğim şu videodaki: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 3 Ocak 2022 #2 Oda kur sonra mesela ct geçtiysen istediğin bot kadar konsola bot_add_t yaz. Siz t geçerseniz bot_add_ct yazman lazım. Son düzenleme: 3 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Oda kur sonra mesela ct geçtiysen istediğin bot kadar konsola bot_add_t yaz. Siz t geçerseniz bot_add_ct yazman lazım.
KS KS Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 3 Ocak 2022 #3 asdo dedi: Oda kur sonra mesela ct geçtiysen istediğin bot kadar konsola “bot_add_t” yaz. Siz t geçerseniz “bot_add_ct” yazman lazım. Genişletmek için tıkla... Denedim, fakat en fazla 10 tane bot ekleniyor. Artı 0 Eksi
asdo dedi: Oda kur sonra mesela ct geçtiysen istediğin bot kadar konsola “bot_add_t” yaz. Siz t geçerseniz “bot_add_ct” yazman lazım. Genişletmek için tıkla... Denedim, fakat en fazla 10 tane bot ekleniyor.
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 3 Ocak 2022 #4 Shel_by dedi: Denedim, fakat en fazla 10 tane bot ekleniyor. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala mp_autoteambalance 0 mp_limitteams 0 Bunları da yaz bakalım. Artı 0 Eksi
Shel_by dedi: Denedim, fakat en fazla 10 tane bot ekleniyor. Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala mp_autoteambalance 0 mp_limitteams 0 Bunları da yaz bakalım.
KS KS Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 3 Ocak 2022 #5 asdo dedi: Kod:Panoya kopyala mp_autoteambalance 0 mp_limitteams 0 Bunları da yaz bakalım. Genişletmek için tıkla... Maalesef, sonuç aynı basit eğlence modunda açıyorum doğru di mi? Artı 0 Eksi
asdo dedi: Kod:Panoya kopyala mp_autoteambalance 0 mp_limitteams 0 Bunları da yaz bakalım. Genişletmek için tıkla... Maalesef, sonuç aynı basit eğlence modunda açıyorum doğru di mi?
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 3 Ocak 2022 #6 Shel_by dedi: Maalesef, sonuç aynı basit eğlence modunda açıyorum doğru di mi? Genişletmek için tıkla... Ben genelde rekabetçi açıyorum orda çalışıyor. Artı 0 Eksi
Shel_by dedi: Maalesef, sonuç aynı basit eğlence modunda açıyorum doğru di mi? Genişletmek için tıkla... Ben genelde rekabetçi açıyorum orda çalışıyor.
KS KS Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 3 Ocak 2022 #7 asdo dedi: Ben genelde rekabetçi açıyorum orda çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Yine olmadı.. Artı 0 Eksi
asdo Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 771 Çözümler 11 Yer Bursa 3 Ocak 2022 #8 Shel_by dedi: Yine olmadı.. Genişletmek için tıkla... İlginç, çok kez arkadaşlarımla böyle oynadım oysa. Artı 0 Eksi
Shel_by dedi: Yine olmadı.. Genişletmek için tıkla... İlginç, çok kez arkadaşlarımla böyle oynadım oysa.
KS KS Shel_by Kilopat Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 422 3 Ocak 2022 #9 asdo dedi: İlginç, çok kez arkadaşlarımla böyle oynadım oysa. Genişletmek için tıkla... Ben de anlam veremedim internette bir sürü konu baktım bunları diyordu ama olmadı. Artı 0 Eksi
asdo dedi: İlginç, çok kez arkadaşlarımla böyle oynadım oysa. Genişletmek için tıkla... Ben de anlam veremedim internette bir sürü konu baktım bunları diyordu ama olmadı.