CS:GO bu gece kaldırılıyor mu?

Bu oyun henüz hiç hazır değil. Gerçekçilik bu oyuna yakışmıyor. Counter-Strike dediğimiz oyun taktiklerle dolu stratejiyle kazanılan bir oyun. 1000 saatin üzerinde olanlar için böyle en azından. CS2'nin çıkmasıyla bunlar da değişecek. Ayrıyeten skinlerde o cilalı parlak görüntü de hiç hoş olmamış. CS:GO'daki gibi mat yaparlar umarım. Holo Stickerlar da piksel piksel gözüküyor. Birçok eksiği var hala. En az 1 sene sonra oynanabilir hale gelir diyr düşünüyorum.

Sanırım bu gece oyuna büyük bir güncelleme gelecek. Bu kadar mı? 12 senelik bir dev bugün tamamen gidiyor mu?

Hocam CS 1.5’ten 1.6’ya geçiyormuşuz gibi düşünün, 12 senelik devin gittiği filan yok, biraz grafik, animasyon güncellemesi sadece. İlk oynadığımda çok heycanlanmıştım yeni bir oyun gibi yaklaşık 1 aydır oynuyorum ve şimdi pek farkı yok gibi duruyor. Hatta sıkmaya başladı bile, hile işine de çözüm bulunduğunu sanmıyorum. Youtube‘a hile videoları yüklenmeye başlandı bile.

Zaten her 3 oyundan 2 si hile ile oynanıyor cs2 hilesi o kadar fazla ki akıl fikir işi değil. Faceit'de bile hile artmış durumda.

Özlenecek CS:GO. Umarım CS2 söyledikleri kadar vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…